Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings Summer Camp Behind The Scenes Vlog

16/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menig Gamekings kijker zal er in augustus een aantal uren van hebben meegepakt: De Gamekings Summer Camp Driedaagse. Een jolig idee wat op een regenachtige dag in de winter spontaan ontstond in de hersenen van Jelle en Huey. Een verre trip zat er financieel niet in, maar een zomer binnen blijven was ook weer zo wat. Dat idee werd gepitcht bij Koos en JJ, waarvan de laatste compleet met idee aan de haal ging; wat als we nu eens drie dagen in een zomerhuisje zouden doen wat nerds het liefst doen: gamen, chillen en lekker eten & drinken. Zo gezegd, zo gedaan. Met dank aan een welwillend lid van de community (PETERRRRR!) die zijn zomerse huis ter beschikking stelde, kon ons plan ten uitvoer worden gebracht. Het Gamekings Summer Camp kon doorgaan. In Overijssel, of all places ;P

Zomerse nerd taferelen vanuit Overijssel

Op 20, 21 en 22 augustus was het zover. Daan, Jelle en Koos reisden af naar bijna-Duitsland om daar een zomerse woning om te toveren tot een ware nerd cave. Huey, Shelly en Skate kwamen logeren. Drie dagen lang deed de crew alles wat ze als nerd tof vonden. Games werden gespeeld, een PC in elkaar gezet, video’s bekeken en vooral veel slap geluld. Meer dan 85.000 mensen keken verspreid over de drie dagen mee. Tot midden in de nacht, als iedereen sliep, aan toe. Big Brother GK style.

Gamekings Summer Camp is 50+ uur “Big Brother”

Er stonden een aantal cams in het huis. 24 uur per dag. Maar niet alles wat in het huis gebeurde, was op de stream te zien. We hebben nog een aantal zaken achter gehouden voor de de Premium Bazen. Zodat zij kunnen genieten van een soort van Summer Camp dagboek. Met zoals je van ons gewend bent, veel ongein, lol, maffe situaties en slap gelul. Heerlijk om deze zomer mee af te sluiten. Wij gaan dan alvast nadenken wat voor verrassends we in de winter kunnen gaan doen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch