Menu Premium
Loading...

Gamekings Studio Live met Vlambeer en Vogelsap

22/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe editie van Gamekings Studio Live is aan! Hierin hoor je het allerlaatste gamenieuws én hebben we speciale gasten die komen vertellen over games, games en nog eens games. Het is onwijs gezellig in Hoog Catharijne te Utrecht en dat zie je in Gamekings Studio Live met Vlambeer en Vogelsap!

Deze hele maand heb je al kunnen zien dat we Hoog Catharijne hebben omgebouwd tot dé plek waar je de tofste games kunt checken, een foto of handtekening kunt scoren van de Gamekings-presentatoren en goodies kunt winnen door aan competities mee te doen. Met Gamekings Studio Live doen we daar nog eens effe een schepje bovenop. We hebben Rami van Vlambeer uitgenodigd om het te hebben over hun aankomende game Nuclear Throne en hoe hij naar de game-industrie kijkt. Het is niet de eerste keer dat we met hem in gesprek gaan en hij heeft altijd wel wat interessants te vertellen.

Zo ook de jongens van Vogelsap, want ook zij zijn van de partij vandaag. Vogelsap is verantwoordelijk voor The Flock, welke internationaal gezien al veel bekijks kreeg. Veel grote websites van over de hele wereld hebben het over The Flock, wat voor Vogelsap natuurlijk alleen maar goed nieuws is. Hoe is het voor hen als relatief kleine studio om zo in de aandacht te staan met hun game? Ze vertellen het in Gamekings Studio Live.

Vogelsap en Vlambeer zijn niet de enige twee die langskomen. Crimson Owl Studios is ook een Nederlandse studio die lekker bezig is en dus genoeg te vertellen heeft om aan te schuiven bij Gamekings Studio Live. Hun aankomende titel Caromble! heeft een tijdje in Steam Greenlight gestaan om de populariteit te checken en heeft deze fase glansrijk bereikt, wat betekent dat er genoeg gamers warm lopen voor deze game. Crimson Owl Studios vertelt er meer over en laat ook meer zien van Caromble!
Gamekings Studio Live met Vlambeer en Vogelsap

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch