Menu Premium
Loading...

Gamekings Studio Live met Sparpweed en Destiny

01/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een gezelligheid waar je u tegen zegt in Hoog Catharijne, Utrecht! Gamekings Studio is keihard aan de gang en het feit dat jij dit nu aan het lezen bent, betekent waarschijnlijk dat je niet daar bent, maar knus voor je eigen beeldscherm zit. Toch kun je vanaf je eigen stekkie checken hoe gezellig het is in Gamekings Studio, want het is nu tijd voor Gamekings Studio Live met Sparpweed en Destiny!

Boris zit met Dennis en JJ klaar voor de Gamekings Studio Live show. Dennis heeft het eerder deze week al gehad over Destiny, maar alleen iedereen die er zelf bij was in Utrecht heeft daar van kunnen genieten. Als je dat gemist hebt, vertelt hij vandaag wederom hoe zijn eerste uren in Bungie’s aankomende game verliepen. Dennis is namelijk de enige uit de Benelux die naar Bungie mocht om Destiny te spelen en hij mag er eindelijk over vertellen!

Onze drie mannen zijn niet de enigen die aanschuiven, want Gamekings Studio Live zou natuurlijk geen echte show zijn zonder toffe gasten. Richard Boeser van Sparpweed komt langs, welke we natuurlijk kennen van de PlayStation 3-exclusieve puzzelgame Ibb & Obb. Die exclusiviteit zou binnen niet al te lange tijd kunnen veranderen, want Ibb & Obb staat op het randje van verschijnen op Steam. Daarover hoor je meer van Richard Boeser, de man die verantwoordelijk is voor deze erg vermakelijke titel.

Dat de Oculus Rift ook aanwezig is bij Gamekings Studio, wist je waarschijnlijk al. Meerdere ontwikkelaars zijn hard aan de slag om games te ontwikkelen voor de Virtual Reality-bril van Oculus VR, en Jaywalkers Interactive is daar één van. De studio van eigen bodem ontwikkelde onder meer Blue Marble voor de Oculus Rift en zij weten dan ook precies te vertellen hoe we moeten kijken naar de VR-hype van nu. Want waait deze over, of is het de toekomst?

Je hoeft niet helemaal naar Hoog Catharijne te reizen om erbij te kunnen zien, want je ziet het hier allemaal vanaf je luie stoel. Het is namelijk tijd voor Gamekings Studio Live met Sparpweed en Destiny!
Gamekings Studio Live met Sparpweed en Destiny

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch