Menu Premium
Loading...

Gamekings Studio Live met Reptile Games en M2H

29/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende maand zijn alle ogen gericht op de E3 2014, maar we zijn er nog niet. De hele maand mei zijn alle festiviteiten dichter bij huis en wel in Hoog Catharijne te Utrecht. Gamekings Studio is nog een aantal dagen geopend, met vandaag de allerlaatste Gamekings Studio Live met Reptile Games en M2H Game Studio. Ga er lekker voor zitten en let goed op, want naast alle gezelligheid geven we ook nog toffe prijzen weg!

Terwijl je zelf in Gamekings Studio voor het eerst keihard aan de slag kunt met Mario Kart 8 op de Wii U, hebben we bij Gamekings Studio Live een aantal toffe gasten. Reptile Games is een studio uit Hilversum die slechts uit twee man bestaat. Dion Koster en Tim Remmers werken op dit moment keihard aan Lethal League, een fighting-game voor de PC. De hardcore community achter fighting-games is vaak heel kieskeurig, wat het voor Reptile Games extra tof maakt dat juist zij ontzettend te spreken zijn over Lethal League. Wat maakt deze game anders dan wat we al kennen? Dion Kosters komt over Lethal League vertellen in Gamekings Studio Live.

Als je alle content op Gamekings.tv checkt, is Mike Hergaarden geen onbekende naam voor je. Hij heeft namelijk met onze eigen Vasco de Unity Workshop items gedaan, waar een prijsvraag aan verbonden was. Zij gaan in Gamekings Studio Live de prijs uitreiken voor het allerbeste gameconcept in Unity. De winnaar krijgt niets minder dan een Alienware 17 laptop, wat sowieso alle moeite waard is! Het is echter niet het enige waar Mike over komt praten, want hij is ook de helft van M2H Game Studio. M2H kennen we van Verdun, de first-person shooter die zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog. Verdun is al enige tijd als Early Access te verkrijgen en er staat nog heel veel content in de pijplijn om de game nog completer te maken. Zou Mike al een tipje van de sluier kunnen lichten?

Ook voor jou vallen er prijzen te winnen, want er wordt iets heel tofs weggegeven. Een kleine tip: het heeft te maken met de kersverse game waar Aiden Pearce een hoofdrol in speelt. Wat moet je ervoor doen om in de prijzen te vallen? Gamekings Studio Live checken, natuurlijk. Uiteraard kun je ook gezellig meedoen op het officiële Gamekings Twitch-kanaal!
Gamekings Studio Live met Reptile Games en M2H

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch