Menu Premium
Loading...

Gamekings Showcase March Madness deel 2

07/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel bier, games en plezier. Niks ontbrak op de Gamekings Showcase. Gisteren heb je in deel één kunnen zien hoe deze brute dag was begonnen. Aan al het goede komt een eind en daarmee ook aan deze wrede dag. Maar niet getreurd, er komen nog genoeg games, humor en bijzonderheden voorbij. Voor de mensen die er bij waren, spot jezelf in de video! En voor de mensen die het helaas hebben moeten missen, check snel hoe awesome deze Showcase was in Gamekings Showcase deel 2.

In de Corso te Rotterdam lag het bier heerlijk koud op je te wachten bij de bar. Maar natuurlijk lagen ook de games te smachten om bespeeld te worden. Games als Splinter Cell: Blacklist en Gears of War: Judgment heb je gister al kunnen zien. Vandaag komen daar nog een paar grote namen bij. Wat dacht je van BioShock Infinite en Injustice: Gods Among Us? Ook kom je er achter welke game daadwerkelijk de meeste pre-orders binnen heeft gesleept bij de Bigu stand! Iedereen had zijn mening, maar uiteindelijke resultaten komen naar voren in het Gamekings Showcase March Madness deel 2 item.

Dennis gaat je vertellen wat hij vindt van Gamekings Showcase March Madness, terwijl Boris klaar zit met een zooi vragen over BioShock Infinite. Ook JJ laat van zich horen in een ware titanenstrijd op voetbalgebied tussen PSV en Ajax met FIFA 13. Als laatste hebben we Steven die een wat andere baard- en snorstijl heeft gekozen voor deze vette dag die volledig draait om games. Hij zal bij MSI wat vragen schieten en gaat daarna een bezoekje brengen bij Monster Hunter 3 Ultimate samen met Dennis. Dennis moet daarna op zoek gaat Skate om te vragen hoe Remember Me is bevallen. De laatste game die voorbij komt is een game die met zijn voorganger een beetje heeft gefaald, maar nu keihard terugkomt. Het gaat natuurlijk over Sniper: Ghost Warrior 2.

We hebben daarmee genoeg in petto om je een half uurtje goed te vermaken. Kijk daarom snel Gamekings Showcase March Madness deel 2!Gamekings Showcase March Madness deel 2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch