Menu Premium
Loading...

Gamekings Showcase March Madness Deel 1

07/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een feest was Gamekings Showcase, we moeten er nog van bijkomen. Showcase had de wreedste games, interessante presentaties en het bier vloeide rijkelijk. Als je de sfeer nog wil proeven, dan moet je zeker Gamekings Showcase March Madness Deel 1 even checken. Misschien spot je jezelf wel!

We komen superlatieven te kort om te beschrijven hoe hard Gamekings Showcase March Madness was. Daar gaan we ons dan ook niet aan wagen. Daarentegen kunnen we je wel vertellen welke games er waren en dat waren niet de minste. Zo zat Skate met zijn neus boven op de Splinter Cell: Blacklist demo, waardoor Steven het niet kon laten om onder diezelfde neus een microfoon te duwen en hem het hemd van het lijf te vragen. Steven was ook benieuwd naar de line-up van Nintendo op Showcase. Samen met Dennis trok hij er op uit om te kijken waar alle heisa rondom die Wii U zandbak game met blokjes, LEGO City: Undercover, nou was. De broer van Mario was ook aanwezig met zijn tweede eigen game voor de 3DS: Luigi’s Mansion 2. Dennis en Steven kijken of de nieuwe stofzuiger wat uithaalt op de spoken. Wat misschien meer in het straatje van beide heren ligt, zijn vampieren en dan met name die van de Belmont familie. Op de Nintendo stand was namelijk ook Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate te spelen op de 3DS.

De heren waren na de Nintendo stand wel even toe aan wat ongecompliceerd hak en zaag werk. De demo van God of War: Ascension biedt daar natuurlijk de perfecte mogelijkheid voor. Steven mocht zelf de game spelen op het podium en wij wilden natuurlijk meteen weten hoe dat was. Het kan Dennis niet ongecompliceerd genoeg: als de actie maar lekker hard en bruut is. Het ligt dan misschien ook voor de hand om Dennis richting Gears of War: Judgment te sturen. Dat was een goede beslissing, want voor we het wisten zat hij midden in een pot free-for-all.

Dennis had graag de hele dag blijven hangen bij Microsoft en alle tegenstanders aan zijn Lancer geregen. Toch toen de naam Lara Croft viel, was alle drang naar brute actie als sneeuw voor de zon verdwenen. Blijkbaar heeft de dame wat los gemaakt bij de Brabander met Tomb Raider. JJ  moest hier natuurlijk meteen alles van weten. Dennis en Skate zochten elkaar ook nog even op om de demonstratie van Resident Evil: Regeneration na te bespreken, want hoe ziet de oorspronkelijke 3DS game er op de consoles uit?

Er was duidelijk een overvloed aan vette games aanwezig op Gamekings Showcase, daar is niks aan gelogen. Sterker nog, dit is lang niet alles wat er te zien en te doen was in de Corso te Rotterdam. Vanmiddag krijg je alle andere games en lauwheid van Gamekings Showcase. Nu eerst Gamekings Showcase March Madness Deel 1.

Gamekings Showcase March Madness Deel 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch