Menu Premium
Loading...

Gamekings Showcase GTA V Edition

17/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo op deze toch wel een beetje regenachtige dinsdag is er één hele goede reden om niet naar buiten te gaan. Je weet waarover ik het heb, hè? Grand Theft Auto V, natuurlijk! Maandagavond hebben we met een epische liveshow op MTV gevierd dat de hoogstwaarschijnlijk beste game van het jaar nu eindelijk wereldwijd in de winkels ligt. Ga er goed voor zitten en check hier de Gamekings Showcase GTA V Edition!

Het is nog nooit eerder in de geschiedenis van de Nederlandse televisie gebeurt dat een game überhaupt een eigen liveshow krijgt. Met de Game Showcase GTA V Edition hebben we belachelijk groots uitgepakt en dat mag dan ook wel voor een titel als Grand Theft Auto V. Onze eigen Skate en zijn lieftallige co-host Anna-Alicia nemen de taak op zich om er een vloeiend geheel van te maken en ervoor te zorgen dat jij alles te weten komt over Grand Theft Auto V. Al sinds de aankondiging van GTA V, twee jaar geleden, wachten miljoenen fans op de game en nu mogen we zeggen dat we die nu eindelijk in handen hebben.

In deze Gamekings Showcase GTA V Edition horen we Pascal en Boris als ware Grand Theft Auto V-kenners vertellen over hun avonturen in Los Santos. Wees niet bang, ze verpesten niets van het verhaal voor je, maar je ziet duidelijk dat de twee heren zich meer dan aardig vermaakt hebben in het nagemaakte Los Angeles. Boris en Pascal hebben allebei al ontzettend veel uren in de game zitten, omdat het bijna onmogelijk is om te stoppen met spelen als je eenmaal begonnen bent. Zij vertellen jou waarom Los Santos zeker weten het bezoeken waard is.

We hebben Dennis op pad gestuurd naar het Los Santos van Nederland om te checken hoe enthousiast de fans zijn die voor de winkeldeuren wachten om hun exemplaar van Grand Theft Auto V mee te nemen. Hij is namelijk in Almere en net zoals in de rest van Nederland staat het daar bomvol mensen die het liefst niets anders doen dan zo snel mogelijk GTA V spelen. Dennis is benieuwd wat het eerste is wat de wachtende enthousiastelingen gaan doen na het opstarten van de game.

Er zijn ook genoeg BN’ers die een warm hart krijgen van de Grand Theft Auto-serie en we horen een aantal bekende namen over hun ervaringen met Grand Theft Auto V. Een epische show zou geen epische show zijn als er geen toffe acts waren en daarom komen Squarelectric en Kraantje Pappie het feest nog beter maken. Zij zijn natuurlijk met een goede reden gekomen om het podium te betreden, want ook zij hebben zo op hun eigen manier te maken met Grand Theft Auto V. Benieuwd wat ik bedoel? Check het!

Het meest belangrijke blijft natuurlijk de game zelf en we hebben Steven een controller in zijn handen gegeven om jou te laten zien wat een immense wereld je tot je beschikking hebt in Grand Theft Auto V.  Hij geeft je meerdere malen in de show een tour in de stad en laat zien hoe het wisselen tussen Trevor, Michael en Franklin werkt. Verder krijg je van een echte expert meer te weten hoe het is om banken te overvallen en nog veel meer. Als klap op de vuurpijl zien we het vervolg op de verloren weddenschap van Jelle. Zit je er al klaar voor? Ben je ready voor een epische Gamekings Showcase GTA V Edition? Check het nu!

Gamekings Showcase GTA V Edition

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch