Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E16: De laatste van het seizoen

16/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het weekend is begonnen en dus staat er een spiksplinternieuwe aflevering van Gamekings voor je klaar. We zijn alweer aanbeland bij de laatste van dit seizoen. Reden voor treurnis, maar voordat jullie je depressief terugtrekken, staat er dik twintig minuten vermaak voor je klaar. Zin in de laatste aflevering van dit seizoen? Check nu Gamekings S18E16: De laatste van het seizoen!

Gamekings aan de slag met Assassin’s Creed Origins

Zoals menig Gamekings-kijker weet is Jelle een gigantisch groot fan van de Assassin’s Creed-franchise. Zodoende was hij in zijn nopjes toen hij de game een tijdje geleden op zijn desk aantrof. De meester-editor van Gamekings heeft bijna alle delen gespeeld en is dan ook in staat een kritische blik te werpen op dit nieuwste deel uit de serie. In deze aflevering gaat hij samen met Shelly en JJ aan de slag in het oude Egypte. Uiteraard blijft het niet bij deze let’s play van Assassin’s Creed Origins. Op Firstlook Festival hebben de Gamekings de kans gekregen om aan de slag gegaan met Far Cry 5.

Kijken jullie ook zo uit naar Far Cry 5? Laat je horen in de comments onder Gamekings S18E16: De laatste van het seizoen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch