Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E15: De eSports Aflevering

17/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe aflevering van Gamekings! We zijn met seizoen 18 alweer aanbeland bij de een na laatste aflevering. Deze staat voor het grootste deel in het teken van eSports. eSports is al een tijdje lang hard aan het groeien. De massamedia heeft zo nu en dan moeite het fenomeen op waarde te schatten. Bij Gamekings willen we niks weten van dit cynisme. Wij zien de kracht van eSports. In deze aflevering van het achttiende seizoen van Gamekings nemen we een kijkje in het keiharde leven van een eSporter. Benieuwd? Check dan nu Gamekings S18E15: De eSports Aflevering!

Shelly kan niet overweg met muis en toetsenbord

Steven, Daan en Shelly gaan deze week aan de slag met Sonic Forces. De nieuwe game van Ubisoft met de karakteristieke blauwe egel, wordt in de media niet al te positief ontvangen. Niettemin geven we Sonic Forces in deze aflevering de kans in de vorm van een tweedelige let’s play. Hiernaast gaan JJ en Sjaak met elkaar in discussie over de top 3 beste eSports-games aller tijden. Sjaak is bekend van eSports Wall en eSportskings. Hij zit diep in de eSports-scene en komt dan ook met een interessante onderbouwing voor zijn keuzes.

In deze aflevering gaat Shelly verder aan de slag met PlayersUnkown’s Battlegrounds. De gigantisch populaire pc-game wordt op de redactie niet al te veel gespeeld. Dit omdat de meest mensen gefocust zijn op de consoles. Shelly moet er echter aan geloven in deze aflevering. Samen met Kim en Koos gaat ze met muis en toetsenbord aan de slag in PlayersUnkown’s Battlegrounds! Check Gamekings S18E15: De eSports Aflevering en laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch