Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E14: De Worstel Aflevering

10/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog even weekend! Zoals je gewend bent staat er op de zondagavond een nieuwe aflevering van Gamekings online voor de Premiumleden. Dit keer komt Super Mario Odyssey uitgebreid aan bod. De nieuwe Nintendo-kraker is inmiddels een tijdje uit en in deze aflevering gaan Twitch-streamer Kim, Steven en Shelly uitgebreid aan de slag met de nieuwe Mario-game. Uiteraard kan je meer verwachten in deze veertiende aflevering van het achttiende seizoen van Gamekings. Check nu Gamekings S18E14: De Worstel Aflevering!

Een heuse worstelaar in ons midden

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten, gaan we in de afleveringen ook even terug naar Firstlook Festival. In deze aflevering gaan Daan en Jelle langs bij Emiel, die met zijn nieuwe game Still Here een eigen stand had. De indiekoning van de redactie krijgt hulp bij het versieren van zijn stand. Ook hebben we een speciale gast in ons midden. Boris en Koos gaan aan de slag met WWE 2K18 en krijgen gezelschap van iemand die weet hoe het is om in het echt in de ring te staan.

Ben je benieuwd naar wat deze veertiende afleveringen van het seizoen je allemaal nog meer te bieden heeft? Check nu Gamekings S18E14: De Worstel Aflevering!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch