Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E12: De Race Aflevering

26/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is bijna ten einde en dus staat er een gloednieuwe Gamekings aflevering voor je klaar. Ditmaal draait deze om het race-genre. Op de redactie hebben we meerdere mensen rondlopen die een goede race-game kunnen waarderen. Zo is Koos afgelopen jaar aan de slag gegaan met meerdere toffe race-titels. In deze gloednieuwe twaalfde aflevering van het achttiende Gamekings-seizoen, gaat hij aan de slag met Forza Motorsport 7. Uiteraard blijft het hier niet bij, want deze aflevering is gevuld met meer dan enkel Microsofts race-exclusive. Check nu Gamekings S18E12: De Race Aflevering!

Koos getest in een nieuwe Gamekings challenge

In deze nieuwe aflevering van Gamekings komt Forza Motorsport 7 dus uitgebreid aan bod. Niet zo gek ook, aangezien de game goed is en fabelachtige mooie graphics kan overleggen. Vooral dat tweede punt staat op dit moment nadrukkelijk in de spotlights. De release van de XBOX One X heeft de discussie omtrent 4K-gaming naar een nieuw hoogtepunt gestuwd. Daan en David spelen hier op in. Op Firstlook Festival hebben zij de kans gekregen om aan de slag te gaan met de nieuwste console van Microsoft. Dit in combinatie met een indrukwekkend 4K-scherm. De vraag is natuurlijk of de heren hierdoor overtuigd zijn van de meerwaarde van 4K.

Uiteraard staat Koos deze week voor een challenge. Ditmaal neemt hij het op tegen Jelle, wie een geduchte tegenstander blijkt. Ook gaan David, Jelle en Denise aan de slag met Middle-earth: Shadow of War. De Gamekings zijn erg te spreken over de game en steken hun enthousiasme in deze aflevering niet onder stoelen of banken. Ben je benieuwd wat je allemaal nog meer te wachten staat? Check dan nu Gamekings S18E12: De Race Aflevering!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch