Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E09: De Handheld Aflevering

28/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zaterdag wordt afgesloten met een nieuwe aflevering van Gamekings voor de Premiumleden! Ook in deze aflevering hebben we weer een hoop toffe shit te bieden. Zo is Arvin Slagter langsgekomen om het te gaan hebben over NBA 2K18. Slagter is actief als professioneel basketballer en kijkt zodoende met een hele andere blik naar de nieuwste game uit de door velen geroemde NBA 2K-serie. Shelly heeft zoals bekend het stokje van Skate overgenomen als presentatrice. In deze aflevering lult ze al het vertier van de presentatoren en gasten aan elkaar. Check nu Gamekings S18E09: de Handheld Aflevering.

Een heel bijzonder koffertje

In deze aflevering staat Koos wederom voor een beproeving. Als nieuwste lid van de Gamekings-crew dient hij zich te bewijzen door middel van het bekwaam spelen van games. In deze aflevering neemt Koos het op tegen JJ in FIFA 18. De game past precies in het straatje van JJ. Sterker nog, er is geen game welke meer tijd van JJ vergt dan de FIFA-games. Koos is zelf meer van de PES-franchise, maar zal dus niettemin moeten presteren op weg naar eeuwige roem als volwaardig Gamekings-presentator. Verder verwelkomen we een bijzondere gast. Hij heeft een koffertje meegenomen waar de nodige game magie in schuil gaat. Samen met Shelly en Steven gaat hij het hebben over de waarde van nostalgie. De handhelds in het magische koffertje liegen er niet om.

Gamekings is weer terug op TV. Check het tweede deel van het achttiende seizoen op Spike! Vanaf heden kan je iedere vrijdag om 22:00 uur een nieuwe aflevering verwachten! Check nu Gamekings S18E09: De Handheld Aflevering!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch