Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E08: De Super Hero Aflevering

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Emiel Kampen
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
Google Plus Steven Saunders
22/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Daar zijn we weer met een keiharde nieuwe aflevering van Gamekings! Het achttiende seizoen van Gamekings is al een tijd in volle gang. Vorige week hebben jullie op Spike de terug van weggeweest Aflevering kunnen aanschouwen. Nu is het tijd voor de achtste aflevering van dit achttiende seizoen. Naar goed gebruik staat nieuwkomer Koos voor een nieuwe challenge, bespreken Boris en Steven hun favoriete super heroes in games en gaat Emiel en zijn kompaan het hebben over de laatste ontwikkelingen op de Nederlandse indie-markt. Check nu Gamekings S18E08: De Super Hero Aflevering!

Super heroes galore!

Deze nieuwe aflevering van Gamekings wordt afgetrapt met een intens gevecht tussen Koos en Steven. De heren nemen het tegen elkaar op in Marvel vs. Capcom: Infinite. Zoals velen trouwe Gamekings-kijkers weten heeft Koos zo nu en dan de neiging hoog van de toren te blazen over zijn kwalieiten als gamer. In het kader van het temperen van zijn enorme ego, is het dan ook goed dat de challanges hem met beide benen op de grond houden. Uiteraard blijft het in deze aflevering niet bij Koos zijn battle cries. Emiel heeft plaatsgenomen om samen met Tim van Team Reptile een serieus gesprek te voeren over de staat van de Nederlandse indie-markt. Er gaan veel negatieve verhalen de rondte en dus is het tijd voor wat duiding van twee experts.

Gamekings is weer terug op TV. Check het tweede deel van het achttiende seizoen op Spike! Vanaf heden kan je iedere vrijdag om 22:00 uur een nieuwe aflevering verwachten! Check nu Gamekings S18E08: De Super Hero Aflevering!

Loading...
 • Bridgeman

  Aan het begin van de aflevering zit Koos links van Shelly, halverwege het Marvel vs. Capcom gebeuren zit hij rechts van haar, en als ze daarmee klaar zijn weer links. Hoe dan 😀

  • Tom

   Koos heeft teleporting-powers.

  • Logisch toch, hij kreeg alle hoeken te zien…

  • Dwight

   Vreemd ook dat er op Steven zijn shirt eerst Nintendo staat, en een shot later odnetniN.. 😉

 • roeland

  Grappig dat Capcom Gamekings sponsort, maar geen geld lijkt te hebben om zelf nog top games te maken. Heb zojuist de season pass voor Marvel vs Capcom Infinite gekocht in de hoop dat dat geld ook naar GK gaat :p

  Mja. Ff serieus. De game is duidelijk met een beperkt budget gemaakt, maar het speelt zo heerlijk. Blij dat ik hem toch in huis heb gehaald 🙂

  • Xavier Roemer

   Ze richten zich met dat soort games vooral op de gameplay. Het is niet een grote release zoals de Street Fighter serie.

   Verder geloof ik dat het geen sponsoren zijn, maar adverteerders. Zou ook een beetje vreemd zijn om als die concurrerende bedrijven als sponsoren te hebben.

   • roeland

    Capcom staat in de intro als in: ‘gamekings word mede mogelijk gemaakt door’. Adverteerders/sponsors. Ik heb het gewoon een naampje gegeven, geen idee hoe de samenwerking in elkaar steekt. Ik vind het alleen opmerkelijk (op een positieve manier) dat een Capcom hieraan meewerkt terwijl veel grotere uitgevers ermee gestopt zijn.

    Enne, de gameplay van MVCI staat als een huis. Heerlijk soepel, veel vrijheid, variatie en toffe characters. Het is wel dat ik denk dat als ze er meer budget tegenaan hadden gesmeten, dat ze veeeel meer hadden kunnen verkopen aan de meer casual Marvel fans. Voor mij is de game een succes, maar voor vele anderen totaal niet..

    • Xavier Roemer

     Eem adverteerder zet hun naam ergens op en that’s it. Kunnen ze net zo goed ook weer afscheid van nemen. Een sponsor betaalt daadwerkelijk geld en van dat geld wordt vervolgens het programma gemaakt. Dit is wel een verschil, hoewel het inderdaad een nuance is als het echt alleen om geld gaat (soms zorgen sponsoren ook voor andere dingen zoals gratis apparatuur of games).

     Maar jij hebt het dus vooral over de pr die Capcom grootser had moeten aanpakken?

     • roeland

      PR, graphics, storymode, meer singleplayer dingen. Meer parallel met het Marvel Cinematic Universe. Marvel is op het moment zo gigantisch groot en populair. Een game als deze zou op naam alleen al potentie hebben om miljoenen te verkopen. Kijk naar een Injustice. Doet het veel beter bij film/comic fans, dat terwijl Marvel volgens mij het populairdere comic-huis van de twee is.

      Voor mij persoonlijk niet heel belangrijk. Ik ben een fighting game nut. Ik koop het toch wel en geniet intens van MVCI zoals hij is. Ik wil alleen zeggen dat ik denk dat met een andere aanpak/insteek (misschien zelfs met alleen marvel characters, wie kent Firebrand en Arthur nou nog anno 2017), Capcom een gigantische klapper had kunnen maken. Nu is het een vrij niche product geworden. Er zijn veel meer Marvel fans dan dat er fighting game fans zijn, en op deze manier laten ze die eerste doelgroep grootendeels liggen.

    • Bloempjes

     “mede mogelijk gemaakt door” staat er al als ze een game opsturen, dat betekent niet per se dat er advertenties of geldbedragen aan te pas komen.

 • Xavier Roemer

  Effe een vraag over die Infinity-stones, die worden belangrijk, toch? Maar in de eerste Thor film zie je gewoon die Infinity Gauntlet inclusief de stenen. Is dat een fout geweest? Of zijn er meerdere gauntlets met stenen?

  • RomeoNovember

   Volgens mij was dat een fout, een leuk bedoelde Easter egg. Naderhand werd pas beslist dat ze infiny war gingen uitvoeren.

   • Xavier Roemer

    Dit idee heb ik inderdaad ook.

 • Xavier Roemer

  Ik snap het idee achter de aflevering eigenlijk niet. Dit is de eerste keer sinds jaren dat ik weer kijkt. Ze spelen bespreken Marvel vs. Capcom: Infinite, ok, nieuwe game. Maar ze geven geen oordeel? Verder een onbeduidende, vage discussie over wat toffe superhelden zijn, een ‘gesprek’ (wat woordjes) met Tim van Team Reptile terwijl ze het in mei uitgekomen Dead Cells spelen en een potje Trackmania (waarvan de laatste iteratie ook in mei uitkwam)… Draait het programma dus niet meer om game-actualiteit, gamereviews, game gerelateerde inhoud etc.? Verder noemen ze dit de ‘Super Hero-aflevering’, maar dat is op basis van die vage ‘discussie’ en het feit dat ze Marvel vs Capcom: Infinite spelen?

  Op zich een best aardig concept wanneer er wat meer een lijn in zit en mensen dus een eigen mening kunnen vormen of er meer plezier aan kunnen beleven zodat het langer blijft leven en bijv. mensen ook naar de site zou trekken of over social er iets over te melden kunnen hebben. Maar toch opvallend. Ik vraag me af of bijv. Spike ook iets te zeggen heeft als het om de content gaat en dat wat we zien uitkomst is van een samenspraak met hen…

  • JJ

   Inhoudelijk is website, TV draait meer om beleving en fun. Het gamen zelf met publiek erbij, gasten etc. Talkshow-achtig.

   • Xavier Roemer

    Hmm, ok. Het zal wel een persoonlijk iets zijn, maar persoonlijk vind ik het niet echt werken. Ik had dan liever een echte talkshow gezien waarbij iedereen bij elkaar zit in een bepaalde setting en iedereen kan reageren op en vragen stellen over wat er gezegd wordt.

    Shelly vind ik maar plichtmatig daar zitten en niet daadwerkelijk het gesprek aangaan met interesse. Het is meer het afwerken van het programma en dan weer door.

    Ik had dan liever iets gezien als wat Motor Trend Channel doet met Wide Open Throttle (aan een tafel releases en nieuws bespreken). Al komt het misschien te veel in de buurt van inhoud en in het bijzonder de Premium-gesprekken, hoewel die items het probleem hebben dat onderwerpen ‘geanalyseerd’ worden met te weinig voorkennis of vooronderzoek. Al zou het verschil kunnen zijn dat het laatste meer laid back is en het eerste meer sit-up. Op deze manier zou je hetzelfde kunnen doen als wat bepaalde Amerikaanse actualiteitenprogramma’s doen. Op TV inhoudelijke gesprekken en dan voor het internet hetzelfde op een laid back manier soms met kijkersvragen, etc.

    Anyway, ik mis sowieso weinig, omdat ik het TV programma al nooit keek. En op deze manier heeft het geen meerwaarde. Zie de fun niet terug en beleving al helemaal niet, maar dit kan aan mij liggen.

 • roeland

  Ik zou trouwens graag (premium) items zien waarin de GK’s het tegen elkaar opnemen in games als Marvel vs Capcom, Nidhogg(2), Lethal League, Street Fighter, Tekken, of andere 1 tegen 1 games. Met Skate en Boris toen was het ook hilarisch. Gewoon effe een ideetje toch.

  • Uther Pendragon

   Shelly wint van iedereen met button bashen,

 • TheOne

  De belichting kan hier en daar wel iets beter naar mijn mening. Misschien volgende keer even een checkmoment inlassen om te testen of de belangrijke punten goed zijn uitgelicht op camera voor de opnames beginnen ..

 • Bridgeman

  Waarom staat Skate eigenlijk onder het item? Hij zit niet in deze aflevering toch?

 • Uther Pendragon

  hey, waar is het stuurtjes item nu gebleven. Waarom hebben jullie die verwijderd en vertel me niet dat die te vroeg is geupload want dan is het flauw om hem alsnog weg te halen.

  https://www.gamekings.tv/videos/de-t300-rs-en-g29-driving-force-zo-superieur-als-de-pros-beweren/

  • Er was blijkbaar iets misgegaan met de upload ervan, waardoor ie er niet in z’n geheel op stond. Wordt zo spoedig mogelijk gefixed.

  • Ranesh Vai

   Het einde klopte niet. Het werd plotseling afgekapt.

 • Stefan van der Blij

  Geen aflevering over Firstlook Festival??

  • Pascal Tettero

   komt later, deze is vast in september opgenomen.

   • Na U clausule

    Hee stoere boy!

 • aLPHa_NRG

  Uhh volgens mij hebben jullie een afl. geskipt. Waar is afl. zeven?

 • Kijkeenolifant

  Misschien een nieuwe rubriek maken “Steven vs de rest”. Er moet echt meer gedaan worden met hoe slecht Steven tegen zijn verlies kan.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord