Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E08: De Super Hero Aflevering

22/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Daar zijn we weer met een keiharde nieuwe aflevering van Gamekings! Het achttiende seizoen van Gamekings is al een tijd in volle gang. Vorige week hebben jullie op Spike de terug van weggeweest Aflevering kunnen aanschouwen. Nu is het tijd voor de achtste aflevering van dit achttiende seizoen. Naar goed gebruik staat nieuwkomer Koos voor een nieuwe challenge, bespreken Boris en Steven hun favoriete super heroes in games en gaat Emiel en zijn kompaan het hebben over de laatste ontwikkelingen op de Nederlandse indie-markt. Check nu Gamekings S18E08: De Super Hero Aflevering!

Super heroes galore!

Deze nieuwe aflevering van Gamekings wordt afgetrapt met een intens gevecht tussen Koos en Steven. De heren nemen het tegen elkaar op in Marvel vs. Capcom: Infinite. Zoals velen trouwe Gamekings-kijkers weten heeft Koos zo nu en dan de neiging hoog van de toren te blazen over zijn kwalieiten als gamer. In het kader van het temperen van zijn enorme ego, is het dan ook goed dat de challanges hem met beide benen op de grond houden. Uiteraard blijft het in deze aflevering niet bij Koos zijn battle cries. Emiel heeft plaatsgenomen om samen met Tim van Team Reptile een serieus gesprek te voeren over de staat van de Nederlandse indie-markt. Er gaan veel negatieve verhalen de rondte en dus is het tijd voor wat duiding van twee experts.

Gamekings is weer terug op TV. Check het tweede deel van het achttiende seizoen op Spike! Vanaf heden kan je iedere vrijdag om 22:00 uur een nieuwe aflevering verwachten! Check nu Gamekings S18E08: De Super Hero Aflevering!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch