Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E07: De terug van weggeweest Aflevering

07/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tweede deel van het achttiende seizoen van Gamekings is begonnen! Shelly neemt ditmaal de presentatie op zich. Dit gaat haar met verve af! Ook in het tweede deel van het seizoen hebben we weer een hoop tofs voor jullie in petto. Het gamesnajaar is in volle gang en dus staan de consoles en PC’s bij iedereen weer te ronken. De afgelopen weken is Destiny 2 uitgebreid besproken op de redactie. Op Gamekings.tv heb je al menig let’s play, preview en review kunnen aanschouwen. In deze aflevering is David terug van weggeweest om zijn skills in Destiny 2 te tonen. Benieuwd naar wat er allemaal nog meer komen gaat? Check Gamekings S18E07: De terug van weggeweest Aflevering.

Koos staat weer voor een beproeving

Armando van Beganie Beatz is als winnaar uit de F1 2016 wedstrijd gekomen. Zodoende heeft hij in deze aflevering plaatsgenomen om zijn skills meermaals aan het grote publiek te laten zien. Ditmaal zal hij echter aan de slag gaan met F1 2017. Zonder al te veel te verklappen: Beganie beleeft een stroeve start.

Koos heeft als rookie binnen het Gamekings-team nog een hoop te bewijzen. In deze aflevering krijgt hij een nieuwe kans om op het vlak van gaming te laten zien wat hij waard is. Nadat hij met Armando en JJ aan de slag is gegaan met F1 2017, dient hij het in Nidhogg 2 op te nemen tegen Emiel.

Hier blijft het uiteraard niet bij. Boris en Skate gaan immers de beste shooters aller tijden bespreken. Uiteraard doen de Gamekings-veteranen dit op geheel eigen wijze. Ben je benieuwd naar al het andere moois wat deze nieuwe aflevering van Gamekings te bieden heeft? Check nu Gamekings S18E07: De terug van weggeweest Aflevering!

Gamekings is weer terug op TV. Check het tweede deel van het achttiende seizoen vanaf vrijdag 6 oktober op Spike! Vanaf heden kan je iedere vrijdag om 22:00 uur een nieuwe aflevering verwachten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch