Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E06: De Retro Aflevering

01/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ahh, gisterenavond was alweer de laaste Gamekings aflevering voor de zomerstop om 22.00u op Spike. Deze zesde aflevering staat in het teken van Retro Games. Tune in en proef de gezelligheid in Gamekings S18E06: De Retro Aflevering!

Het wereldrecord Speedrunnen

Bij Shelly op de bank zitten Marcel, ook wel bekend als DUTCHJ en Jasper die BSG (Benelux Speed Gathering) heeft opgericht. Marcel is speedrunner, Nederlands kampioen en nummer 8 van de wereld in Super Mario Sunshine. Hier in de studio hebben we ook een Gamecube staan met Mario Sunshine en gaat hij proberen om het wereldrecord te verbreken waar hij nog 1 minuut sneller voor moet spelen dan zijn eigen record. Shelly is zelf ook groot fan van retro games en heeft haar gesneuvelde Gameboys meegenomen naar een speciale retro dokter. Samen met de retro dokter gaat ze proberen om haar jeugdliefdes te redden.

Mario Kart is de game of the week in deze aflevering. We beginnen lekker oldskool op de SNES en gaan daarna Mario Kart 8 Deluxe spelen op de Nintendo Switch. Steven, Koos en Hilde (Streamer/Youtuber) nemen het tegen elkaar op, en gaan kijken wie er het beste in Mario Kart is.

Wie houdt er nou niet van competities? Wij in ieder geval wel. De strijd om de nummer 1 positie in de Formule 1 Challenge is nog steeds gaande. Kom kijken naar bekende Nederlanders die de snelste rit proberen neer te zetten in F1 2016. Dit keer is het niemand minder dan Ralph Mackenbach. Waar ken je hem van? Ralph heeft in 2009 meegedaan met het Junior Songfestival en gewonnen met het nummer Click Clack. Verder houdt Ralph ook van gamen, hij is een die hard Zelda en Mario Kart fan. Eens zien of Ralph ook een rondje kan scheuren.

Hoogste tijd om te kijken. Nieuwe setting, nieuwe vibe, ouderwetse gezelligheid. Een bomvolle aflevering vol knowledge, competitie, en geouwehoer van je favoriete gamers. Kom met ons hangen aan de bar in Gamekings S18E06: De Retro Aflevering!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch