Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E05: De Streaming Aflevering

24/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Gisteravond ging het weer los om 22.00u op Spike met aflevering 5 van het epische 18e seizoen van Gamekings. Deze vijfde aflevering staat in het teken van Streaming. Tune in en proef de gezelligheid in Gamekings S18E05: De Streaming Aflevering!

Little Nightmares, de perfecte stream game?

We beginnen deze aflevering met de Game of the Week. Dat is deze week Little Nightmares. Boris vindt dit de perfecte stream game, aangezien het een spannende single player game is. Shelly, Boris en streamer Denise bespreken wat volgens hen de perfecte stream game is en wat ze de leukste games vinden om te streamen. Natuurlijk schuift ’s werelds bekendste streamer Skate the Great ook nog even aan.

Hoe word je een Streamer?

Naast stream games hebben we ook drie speciale gasten die fulltime streamers zijn. Kimberly met meer dan 12.000 Twitch volgers, ShannaNina met meer dan 44.000 volgers en Mathia met 15.000 volgers. Natuurlijk zit onze eigen Shelly er ook tussen. Hoe word je nou een streamer en hoe ziet het leven van een streamer eruit? Je ziet het in deze aflevering.

Wie houdt er nou niet van competities? Wij in ieder geval wel. De strijd om de nummer 1 positie in de Formule 1 Challenge is nog steeds gaande. Kom kijken naar bekende Nederlanders die de snelste rit proberen neer te zetten in F1 2016. Dit keer is het niemand minder dan Music Producer Armando Beganovski. Waar ken je hem van? Armando heeft tracks gemaakt die door o.a. Enzo Knol en meer bekende YouTubers zijn gebruikt. Zijn tracks zijn al meer dan 2 miljoen keer beluisterd. Armando heeft vooral samples gebruikt uit oude games die hij vroeger speelde in zijn muziek. Ook een gamer dus, eens zien of deze Music Producer ook een rondje kan scheuren in de bak van Max Verstappen.

Hoogste tijd om te kijken. Nieuwe setting, nieuwe vibe, ouderwetse gezelligheid. Een bomvolle aflevering vol knowledge, competitie, en geouwehoer van je favoriete gamers. Kom met ons hangen aan de bar in Gamekings S18E05: De Streaming Aflevering!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch