Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E04: De E-Sports Aflevering

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Richard 'Skate' Simon
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
Google Plus Steven Saunders
19/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, zoals JJ zou zeggen. Vrijdagavond zijn we om 22.00u weer los gegaan op Spike met aflevering nummertje 4 alweer van het epische 18e seizoen van Gamekings. Deze vierde aflevering staat geheel in het thema van E-Sports. Tune in en proef de gezelligheid in Gamekings S18E04: De E-Sports Aflevering.

Dirt 4 de Hardcore race game van de week

We beginnen deze aflevering met de game of the week. Dat is Dirt 4. Steven en Boris gaan het tegen elkaar opnemen als race- en autofanaten. Dirt is een hardcore serie die wel enige raceskills vereist en nu gaan we eindelijk zien wie de betere coureur is.

Hoe word je een E-Sporter?

Deze week hebben we ook twee speciale gasten die professionele E-Sporters zijn . Pim van Valkengoed die een pro Hearthstone speler is en Tony Kok die een pro FIFA Speler is. Hoe wordt je nou een E-Sporter en hoe ziet het leven van een E-Sporter eruit? Je ziet het in deze aflevering.

Wie houdt er nou niet van competities? Wij in ieder geval wel. De strijd om de nummer 1 positie in de Formule 1 Challenge is nog steeds gaande. Kom kijken naar bekende Nederlanders die de snelste rit proberen neer te zetten in 2016. Dit keer is het niemand minder dan pro FIFA speler Tony Kok. Waar ken je hem van? Tony heeft vooral in Nederland heel veel FIFA toernooien gewonnen en is nu ook aardig op weg om internationaal nummer 1 te worden. Eens zien of deze FIFA pro ook een rondje kan rijden.

We kennen er al een hoop, maar de meest bijzondere E-Sporter uit Nederland is Sven. Hij is namelijk blind, maar ondanks dat whoopt hij ass in Street Fighter. Zelfs Steven heeft er aan moeten geloven. De man is een epische baas en als je hem nog niet hebt leren kennen in de items, is dit je kans. De man is één ass kicking machine.

Hoogste tijd om te kijken. Nieuwe setting, nieuwe vibe, ouderwetse gezelligheid. Een bomvolle aflevering vol knowledge, competitie, en geouwehoer van je favoriete gamers. Kom met ons hangen aan de bar in Gamekings S18E04: De E-Sports Aflevering!

Loading...
 • Reiverdemon

  Zitten de E3 gasten bij brievenmaandag?

 • Bledderblabla-

  Wow, dit is tegenwoordig ook premium content geworden lol. Nou tot volgend jaar maar weer bij de E3 live streams!

  • Zoals altijd geldt ook nu weer dat de TV-aflevering na de laatste herhaling gewoon voor iedereen te zien is op de site.

  • Qeust

   Je kan voor 1 euro premium worden dus niet zo zeuren.

   • Bledderblabla-

    1 euro teveel

 • snakeyy77

  Weer slechte audio !

 • Reamon

  Steven zijn vrouw zit wel op de beste plek frontrow 😉
  Die opmerkingen bij Dirt waren episch 😀

 • sa_nl

  Weer mooie aflevering mannen. En heel veel respect voor Sven.

 • Steven

  Telstar fan zijn lijkt me ook geen pretje hoor..

 • Pascal Tettero

  ineens buffer problemen kijk later wel

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord