Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E02: De E3 Aflevering

04/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Waarschijnlijk heb je het gisteravond al gezien op Spike TV, maar voor alle bazen die dat niet kunnen ontvangen in Nederland, of ons favoriete buurland (We got you België!), hebben we hier voor jou, speciaal voor jou, de tweede aflevering van het Gamekings seizoen achttien. Kijk nu Gamekings S18E02: De E3 Aflevering.

Skate mag even geen Prey spelen, dus dan gaat ie zeiken

Vanuit het generator Hostel te Amsterdam gaan we verder met alweer de 2e aflevering. Vorige week kon je kennis maken met het geheel nieuwe format. Talk Show stijl. Deze week is de rode draad eentje van jewelste, namelijk de E3. Het grootste Gaming spektakel van het jaar. Volgende week start ie alweer en zoals jullie van ons gewend zijn, zijn wij daar, om je op de hoogte te houden van alles. Nu kunnen we alleen nog maar speculeren en dat is precies wat we nu gaan doen.

Natuurlijk wordt er ook gegamed. De game de game of the week is Prey. Skate is helemaal fan van deze game, maar hij mag even niet spelen, dus dat levert mooie momenten op. Voor de Formule 1 challenge hebben we niemand minder dan Grote Prijs winnaar, altijd gezellige rapper Kleine Jay. Je kent hem wel, zo niet, ga hem checken. Gaat het hem lukken om de nummer 1 plek op het scorebord te bemachtigen?

Aangezien de E3 er bijna aankomt hebben we twee game developers uitgenodigd die zelf op de E3 hebben gestaan met hun game. Hoe hebben ze het in godsnaam voor elkaar gekregen om op de grootste game beurs ter wereld hun game te laten zien? Jawel! Shit is aan. Als je van gezelligheid houdt, dan zit je hier aan het goede adres. De show der shows staat klaar voor je, dus pak je kans en check Gamekings S18E02: De E3 Aflevering.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch