Menu Premium
Loading...

Gamekings S18E01: De Console Wars Aflevering

27/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeej!! Gisterenavond om 22.00u is er geschiedenis geschreven op Spike. Het 18e seizoen van Gamekings is namelijk van start gegaan en in een geheel nieuw jasje. Vanuit de Oosterbar in het Generator hostel, zijn we zijn all out talkshow op je mars gegaan. Skate, The host with the most en zijn vaste sidekick Shelly leiden je door de wereld van Gamekings met gasten uit het hele land. De aftrap van het seizoen gaat over de eeuwenoude console wars. Playstation VS Xbox, Aan welke kant sta jij? Tune in en proef de gezelligheid in Gamekings S18E01: De Console Wars Aflevering.

Nieuwe setting, nieuwe vibe, ouderwetse gezelligheid

Wat kan je verwachten deze week verwachten? Koos en Steven gaan de strijd met elkaar aan en proberen zo ver mogelijk te komen met Sniper: Ghost warrior 3. Om door de game heen te komen, moet je een een hoop geduld hebben. Door wie gaat de winst in de wacht gesleept worden?

In een talkshow kan je natiuurlijk gasten verwachten. Deze week interviewt Shelly, fanatiek trophee hunter Bas van Rijn. Met meer dan 948 gespeelde games en rond de 17.000 trophies, is hij een van de grootste trophy bazen van Nederland. Als de kenner die hij is, neemt hij het op tegen Skate en het almachtige, alwetende, knowledge-verspreidende orakel, Boris van de Ven, in de game quiz der quizzes.

Wie houdt er nou niet van competities? Elke week hebben we de Formule 1 Challenge waarin bekende Nederlanders strijden om de snelste rit in F1 2016. In deze aflevering gaat acteur/musical star Tommie Christiaan. De beste man schitterde in talloze films, theaterproducties en uiteraard de musical Hair. Hij shinet hard op het podium, maar weet hij ook te shinen in de race seat?

Hoogste tijd om te kijken dus. Nieuwe setting, nieuwe vibe, ouderwetse gezelligheid. Join ons aan de bar voor een drankje in Gamekings S18E01: De Console Wars Aflevering

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch