Menu Premium
Loading...

Gamekings S17E14: Tokyo Game Show & Watchdogs 2 in Parijs

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus David van Arragon
Google Plus Emiel Kampen
Google Plus Jelle Kunst
01/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zover! Het is tijd voor de Tokyo Game Show 2016! Onze heren zijn inmiddels weer goed uitgeslapen en klaar om van start te gaan in het enige echte Japan! En natuurlijk zie je de avonturen van Emiel, Boris, David en Jelle in deze Gamekings S17E14: Tokyo Game Show & Watchdogs 2 in Parijs!

Nadat de heren de No Sleep Till Tokyo hebben overleefd, kan het feest dan eindelijk losbarsten! De Tokyo Game Show is begonnen en de heren zijn dan ook door het dolle heen! Er is weer genoeg te beleven bij de Tokyo Game Show en daar mogen de boothbabes natuurlijk niet aan ontbreken. In deze aflevering gaat David na zijn Tokyo avontuur nog even door met reizen en deze keer samen met JJ. De heren gaan namelijk naar Parijs om daar de nieuwe Watchdogs 2 game te checken!

Welke games hebben onze mannen kunnen checken op de Tokyo Game Show? En wat vonden zij van de games? En wat valt er te beleven in Parijs? Dat kunnen onze premium bazen nu al checken op de website! Tijd om te stoppen met lezen en kijk deze Gamekings S17E14: Tokyo Game Show & Watchdogs 2 in Parijs! En drop je reactie in de comments!

Loading...
 • Rotjeknor

  De TV afleveringen ook achter premium ? ūüėź

  • ShellyvSeventer

   We plaatsen de afleveringen nu gelijk de ochtend nadat ze zijn uitgezonden op TV voor premium ūüôā Na twee weken zijn ze voor iedereen te bekijken net zoals we dat altijd deden. Je kunt hier alle afleveringen zien die tot nu toe online zijn gekomen: http://www.gamekings.tv/tv-afleveringen/

   • Rotjeknor

    Thanks voor de info Shelly!

 • RomeoNovember

  Toffe aflevering! De Tokio Game Show heeft toch een sfeer die geen van de andere beurzen neer weten te zetten. Ben er dit jaar voor het eerst zelf heen geweest en vond het erg tof misschien niet heel veel nieuwswaarde, maar dat maakt het qua sfeer helemaal goed

 • Djinada

  Ha, Jan is weer te zien een aflevering. Toffe aflevering weer jongens, heb me vermaakt!

 • jeck1

  op de hoizon box van ziggo , hebben we replay tv , kunnen we meteen de aflevering terug kijken

 • manoahvdvelde

  Toffe aflevering weer. Maar ligt het aan mij of loopt de audio niet helemaal synchroon met de video

 • NegersZijnZwart

  Wederom weer een sterke aflevering. Goeie muziek ook.

 • Laurens!-_-!

  Toffe aflevering weer en goede muziek ook. En ja qua games, op de Tokyo Game Show toch nog wel titels voorbij zien komen, al dan niet in deze aflevering, die nu wel op me lijst staan. Maar dan het gedeelte over Watch Dogs 2. Ik heb zo mijn vermoeden dat deze game samen met Final Fantasy 15, de games voor mij van het jaar gaan worden. Sowieso van het najaar.

 • RagingRens

  Heerlijke aflevering. Top van begin tot eind!

 • LA

  Ik hoop dat Watch Dogs 2 voor mij goed gaat maken wat Mafia 3 kapot heeft gemaakt de afgelopen weken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord