Menu Premium
Loading...

Gamekings S1722: De grote seizoensafsluiting

09/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste aflevering van het jaar moeten we natuurlijk in stijl afsluiten en daarom hebben we een quiz met vragen over 2017. Welk team deze epische quiz wint en dus het meeste weet van de aankomende games in 2017 zie je in de Gamekings S1722: De grote seizoensafsluiting!

In deze aflevering kijken Jelle, Skate en JJ terug op een belangrijke opmars in de game industrie, namelijk Virtual Reality en Augumented Reality. Sony kwam vorig jaar met de Playstation VR en daarnaast zijn er ook flink wat games ontwikkeld die zich puur richten op Virtual Reality. De heren bespreken hun ervaringen en doen alvast een gok naar de toekomst van Virtual Reality. Naast de discussie reizen Jelle en Skate af naar Parijs om For Honor te checken en sluiten we af met een lastige quiz waarin team Jelle en JJ het op zullen nemen tegen Shelly en Skate!

Ben je nou super benieuwd welk team de quiz gaat winnen? En wil je de mening van Skate horen over For Honor tijdens de road trip naar Parijs? Wacht niet langer en check deze Gamekings S1722: De grote seizoensafsluiting! En laat ons weten wat jij van deze aflevering vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch