Menu Premium
Loading...

Gamekings S1721: Resident Evil VR, karten en terugblikken op het seizoen

25/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn bijna aan het eind van het seizoen, maar er zijn nog een aantal dingen die de heren niet hebben kunnen doen. En dat zie je in deze Gamekings S1721: Resident Evil VR, karten en terugblikken op het seizoen aflevering, waarin Jelle en David de losse eindjes aan elkaar gaan knopen.

In deze aflevering gaan David en Jelle nog even op zoek naar de dingen die we dit seizoen nog niet hebben gedaan of wat ze hebben gemist. Daarom wijden zij deze aflevering compleet aan de wensen van de Gamekings. Zo gaat David nog één keer een poging wagen om Shelly flink bang te maken. Ook gaan de heren dieper in op de highlights van dit seizoen en wordt er op creatieve wijze een race gehouden met echte karts. Daarbij zullen we zien of de droom van David, om Horizon Zero Dawn nog een keer te kunnen spelen, ook zal uitkomen.

Kun jij niet wachten om te zien wat de laatste avonturen van dit seizoen zijn? En ben jij benieuwd naar wat de highlights van de Gamekings waren? Wacht niet langer en check deze Gamekings S1721: Resident Evil VR, karten en terugblikken op het seizoen! En laat ons weten wat jij van deze aflevering vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch