Menu Premium
Loading...

Gamekings S1719: BlizzCon 2016

06/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor deze aflevering zijn Emiel en David afgevlogen naar Anaheim, Californië om daar samen met Blizzard een episch feestje te vieren. Speciaal voor dit avontuur werd echter nog een bekende gast uitgenodigd om Emiel te terroriseren tijdens deze trip. Of Emiel onze favoriete Amerikaan Lucas een beetje kan verdragen, zie je in Gamekings S1719: BlizzCon 2016!

Blizzard bestaat 25 jaar en dat moest natuurlijk uitbundig gevierd worden tijdens de BlizzCon 2016. Alle zes grote titels van Blizzard kregen nieuw content en updates, zoals je tijdens de keynote presentatie kan zien.
Naast het formele stukje van BlizzCon, zijn er natuurlijk ook nog genoeg andere dingen te beleven. Er is Blizzard-art van hun games door de jaren heen, er zijn statues van populaire characters en je kan natuurlijk alle games uitproberen! Lucas, als Blizzard noob, probeert er achter te komen, met de hulp van Emiel, of hij voor the Alliance is of voor the Horde. Zo zullen ze cosplayers interviewen, personages analyseren en de games uitproberen om erachter te komen wie aan welke kant staat.

Uiteraard hebben ze elk jaar ook concerten tijdens de BlizzCon en laat Lucas nou net een die-hard fan zijn van de grote naam van dit jaar… Check snel deze aflevering, als jij wil zien hoe Lucas los gaat tijdens Weird al Yankovic. Hoe onze heren de BlizzCon 2016 hebben ervaren, zie je in Gamekings S1719: BlizzCon 2016.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch