Menu Premium
Loading...

Gamekings S1718: De 15 jaar Gamekings party

29/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover! We hebben de 400e aflevering gehaald, bam! En hoe kan dat beter gevierd worden dan met de Gamekings 15th anniversary party! Daarom zie je zowel oude als nieuwe bekenden van Gamekings in deze Gamekings S1718: De 15 jaar Gamekings party!

Tijd voor een feestje want Gamekings bestaat 15 jaar. En dat werd natuurlijk groots gevierd tijdens de Gamekings party op het Firstlook Festival 2016! In deze aflevering staat nostalgie centraal met zowel oude als nieuwe bekenden. Zo brengen Rogier, Dre, Dennis en Pascal een bezoekje aan de party en worden ze natuurlijk even flink opgeschud met oud beeldmateriaal. Natuurlijk gebeurde er achter de schermen nog veel meer en dat kun je in deze aflevering dan ook allemaal bewonderen. Maar of iedereen het er heelhuids vanaf heeft gebracht?

Ben jij benieuwd hoe onze heren, dame en oude bekenden het eraf gebracht hebben tijdens de party? Heb jij het gisteren op tv gemist en kun jij gewoon niet wachten om deze aflevering te bekijken?  Stop dan heel gauw met lezen en press die play-button! Bekijk deze Gamekings S1718: De 15 jaar Gamekings party! En laat ons weten of jij bij de Gamekings party aanwezig was en wat je van deze aflevering vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch