Menu Premium
Loading...

Gamekings S1717: De Watch Dogs 2 aflevering

22/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze aflevering staat in het teken van hacken en daarmee dus ook technologie. Natuurlijk gebeurt er nog veel meer in deze Gamekings S1717: De Watch Dogs 2 aflevering!

In deze tech aflevering gaan Steven en Jelle proberen om een drone te bouwen. Natuurlijk bouwen de heren niet zomaar een drone, maar wordt deze drone met de uiterste voorzichtigheid opgebouwd, en uitvoerig getest door onze specialisten. Maar of het de heren gaat lukken?

David en Melle duiken ondertussen Watch Dogs 2 in om alle ins en outs van deze game op te graven. Ook keren we in deze aflevering terug naar het Titanfall 2 event, waar we ingaan op waar de eerste mech vandaan komt en zoeken daarnaast naar de leukste naam voor een mech. Hoe zou jij je mech bijvoorbeeld noemen als je er zelf één zou hebben? De gekste namen komen in ieder geval voorbij in deze aflevering.

Kun jij niet wachten om erachter te komen of de drone van Jelle en Steven daadwerkelijk gaat werken? Of wat David en Melle in Watch Dogs 2 hebben weten te hacken? Stop met lezen en en bekijk snel deze Watch Dogs 2 aflevering en laat natuurlijk weten wat je van deze aflevering vindt in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch