Menu Premium
Loading...

Gamekings S1716: Firstlook Festival, Call of Duty en Titanfall 2

15/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rennen, vliegen, springen, duiken: in deze aflevering gaan we party-hoppen en dat doen we dan ook in stijl! Er was tijdens Firstlook Festival natuurlijk nog veel meer te beleven dan wat je hebt kunnen zien in de Firstlook Festival aflevering! David mag na de hele wereld rondgereisd te hebben dan eindelijk Horizon Zero Dawn spelen! Dit en nog veel meer zie je dan ook in deze gloednieuwe Gamekings aflevering, waarin ook Call of Duty en Titanfall 2 ter sprake komen!

Firstlook Festival heb je natuurlijk al kunnen zien in de vorige aflevering, maar er was nog veel meer te beleven! Daarom gaan we in deze aflevering nogmaals de beursvloer van Firstlook Festval op en nemen ze daarbij ook nog een kijkje bij de Titanfall 2 Launch Party. Bier en Titanfall 2 is natuurlijk fucking gezellig, maar of onze heren er iets van bakken? Ook gaan onze heren en dame uitgebreid in op Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Remastered in deze aflevering!

Kunnen onze heren een beetje Titanfall 2 spelen? En welke nieuwe games hebben zij voor jullie gecheckt voor deze aflevering? Dat kun je allemaal zien in deze Gamekings S1716: Firstlook Festival, Call of Duty en Titanfall 2! En laat natuurlijk even weten wat jij van deze aflevering vindt!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch