Menu Premium
Loading...

Gamekings S1715: Firstlook Festival

08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Firstlook Festival is alweer eventjes geleden en veel mensen zijn dan ook nog aan het nagenieten van deze beurs met al hun toffe goodies. Natuurlijk zijn onze heren tijdens het Firstlook Festival ook druk in de weer geweest om voor jullie een toffe aflevering te maken. Daarom moet je gewoon kijken naar deze Gamekings S1715: Firstlook Festival!

Het Firstlook Festival was wederom een succes en dat hebben ook de heren gemerkt. Het rondjes rennen op de beurs vergt toch best nog wat energie als je ook moet presenteren. Maar dat weerhoudt de mannen er niet van om een hele hoop “één minuut items” op te nemen, terwijl ze stiekem toch een beetje buiten adem zijn. Natuurlijk worden er ook nog games gereviewd als Destiny: Rise of Iron, maar ook South Park: The Fractured Butt Hole waar Jelle Emiel inpalmt om de Nosulus Rift uit te proberen. Kortom het Firstlook Festival was weer een groot feest!

Wil jij nu weten wat onze heren allemaal hebben uitgespookt op Firstlook Festival? En of Emiel en Jelle de Nosulus Rift hebben overleefd? Dat kun je natuurlijk allemaal zien in deze Gamekings S1715: Firstlook Festival! Was jij er ook bij en wat waren jouw highlights? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch