Menu Premium
Loading...

Gamekings S16E30: David en Emiel in Tokyo

26/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste aflevering van het seizoen is een klein maandje geleden op televisie geweest en nu gaan we dit eerste seizoen op Comedy Central dan echt afsluiten, door de laatste aflevering online te gooien! Het is echter niet zomaar een aflevering, want David en Emiel zijn naar Tokyo geweest om deze aflevering op te nemen.

Wat gaan David en Emiel in Tokyo doen? Heel simpel! Ze gaan namelijk de line-up van Bandai Namco checken, waar games tussen zitten als One Piece: Burning Blood en Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4. Echter maken de heren van de gelegenheid gebruik om Tokyo goed te leren kennen, gezien ze nog nooit in deze fascinerende stad van Japan zijn geweest. Ze hebben van Tokyo-veteranen Jelle en Boris dan ook een aantal opdrachten meegekregen, die ze moeten voltooien.

Naast dat David en Emiel bij Bandai Nacmo langsgaan, wordt onder meer ook Just Cause 3 besproken. Chill ‘m dus even en ga mee met David en Emiel naar Tokyo in deze laatste aflevering van het zestiende seizoen Gamekings.

Gamekings S16E30: David en Emiel in Tokyo

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch