Menu Premium
Loading...

Gamekings S16E04: De International Games Week Berlin

06/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de vorige aflevering in Londen zijn Emiel en Boris afgereisd naar een andere grote stad in Europa, namelijk Berlijn. Berlijn staat in het teken van games want er zijn de hele week allerlei evenementen. Van persconferenties tot interviews met developers. Je ziet het allemaal in deze aflevering, Gamekings S16E04: De International Games Week Berlin.

Emiel is zelf ook bezig met een game en kon het niet laten om zijn game te laten testen door andere developers. Boris heeft zelf genoeg idee├źn om Emiel zijn game te verbeteren. Of Emiel daadwerkelijk daar gebruik van maakt is nog maar de vraag.

In Londen zijn de heren naar een eSports bar genaamd Meltdown geweest. Nu is het zo dat Meltdown ook gevestigd zit in Berlijn waar natuurlijk gechecked moet worden welke bar het beste is. Wat is een eSports bar zonder Super Smash. Boris en Emiel spelen een potje tegen elkaar, al is de verhouding niet helemaal eerlijk.

Een groot onderdeel van games in Berlijn is natuurlijk het Computerspielemuseum, waar je alle oude glorie van de gamegeschiedenis kunt bekijken. Boris stuit op zijn oude liefde Elite wat de moeite waard is om te checken!

Gamekings S16E04: De International Games Week Berlin

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch