Menu Premium
Loading...

Gamekings S16E03: Gaming in Londen

30/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er wordt in alle delen van de wereld gegamed en zo ook in Londen. Nu zijn de heren van Gamekings benieuwd naar de manier hoe Londenaren met gaming bezig zijn. Daarom gaan ze op onderzoek uit in deze tv aflevering van Gamekings.

JJ heeft een gameplan voor de aflevering geschreven maar die was bij sommige presentatoren niet echt goed blijven hangen. Vandaar gaat ook niet alles super en gaan ze opzoek naar een arcade hal/jeugdhonk. Na een lange reis met meerdere metro’s komen ze toch ergens op een industrietrein aan bij de House of Gaming. Er staan veel oude arcades en daar moet natuurlijk getest worden wie het beste is in welke games.

Verder gaan ze op bezoek bij de eSports bar Meltdown. Als gamer in Londen hoef je dat dus niet altijd thuis te doen, maar je kunt ook gewoon richting een bar. In zo’n eSports bar zitten alle mensen die van gamen houden en dat graag met meerdere mensen doen.

Voor de mensen die de aflevering op tv hebben gemist of hem gewoon nog een keer willen checken. Hier is hij dan, Gamekings S16E03: Gaming in Londen.

GK1603_splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch