Menu Premium
Loading...

Gamekings S16E05: de A MAZE. aflevering

13/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de aflevering die we vorige week op de site hebben geplaatst, was al te zien dat Boris en Emiel afgereisd zijn naar de International Games Week Berlin. Tijdens deze International Games Week is ook het A MAZE.-evenement. Dit evenement is een indie-festival, dat verspreid is over drie hallen. Je ziet hoe de heren dit ervaren in Gamekings S16E05: de A MAZE. aflevering.

Op het festival komen ontzettend veel indies, waardoor dit ook een soort meeting plek is geworden voor indie-ontwikkelaars. Boris zit nog niet helemaal in de indie scene en dus heeft ook wel wat dingen op te merken. Zo zijn er games die het volgens hem helemaal niet doen. Precies om die reden is Emiel er ook bij, zodat hij Boris juist kan laten zien dat alles wel werkt.

In de hoop om er iets meer van te snappen, zet Boris het op een zuipen. De volgende ochtend moet Boris met alle resultaten van het drinken toch presenteren. Op deze tweede dag gaat het duo nog meer games checken en ziet Boris misschien wel het ‘indie-licht’.

Ben jij benieuwd hoe de heren het festival hebben beleefd? Kijk dan snel deze gloednieuwe aflevering over het A MAZE. festival.

GK1605_splash

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch