Menu Premium
Loading...

Gamekings Premium Awards nominaties: Shooter & RPG’s

01/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn dan eindelijk aangekomen bij de beste Award show van het jaar, de Gamekings Premium Awards! Onze nieuwe Premium Awards, waarbij wij prijzen weg gaan geven aan de beste game in zijn eigen categorie. Denk hierbij aan Race-games, shooters, Action Adventure, Sport, RPG, Fighting Games, Single Player en Multiplayer games. In deze show gaan Koos en Skate samen de nominaties van elke categorie doornemen en hierover discussiëren waarom deze game in de lijst is gekomen. Jullie mogen als Premium Bazen gaan bepalen welke game daadwerkelijk naar huis gaat met de prijs. Wat is de beste Shooter en RPG game van 2018? De keuze is aan jou! De andere categorieën komen later deze maand nog op de website.

Beste Shooter van het jaar

De lijst die wij hebben samengesteld bevat een grote variatie aan Shooter games. Als er iemand een grote fan is van shooter games dan is het Koos wel. Toch hebben zij een mooi lijstje weten samen te stellen.
– Battlefield V
– Call of Duty Black Ops 4
– Far Cry 5
– Destiny 2: Forsaken
– World War 3

Beste RPG van het jaar

Voor het genre RPG games hebben we hier wel de juiste twee kandidaten zitten. Koos en Skate zijn allebei namelijk erg gek op het RPG genre en hebben beide heel wat uurtjes gegrind. Toch laten zij even weten wat voor hun de vetste RPG games van het jaar waren. De nominaties zijn als volgt:
– Ni No Kuni II
– Dragon Quest XI
– Pokemon Let’s GO
– Octopath Traveler
– Kingdom Come Deliverance
– Monster Hunter: World

Maak je keuze!

Wil je nou graag een keuze maken op welke game naar huis zou moeten gaan met de Award voor beste game in de categorie? Vergeet dan niet even te stemmen via deze link. En wie weet krijgt jouw keuze wel de Award. Over een aantal weken kun je de uitslag verwachten in een apart item.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch