Menu Premium
Loading...

Gamekings op de Gamescom 2014: Dag 3

15/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kregen van Microsoft al verse beelden van Quantum Break tijdens hun Gamescom 2014 persconferentie, maar Boris en Pascal weten nog meer te vertellen over de game. David en Skate zijn ook van de partij en met z’n allen beleven ze een epische tweede beursdag op de Gamescom 2014. Je ziet Remedy Entertainment’s aankomende game en nog veel meer in ‘Gamekings op de Gamescom 2014: Quantum Break’!

Als je Skate meeneemt naar een beurs waar WWE 2K15 ook te checken is, kan hij daar natuurlijk niet zomaar aan voorbij gaan. Hij ontmoet daar één van zijn helden uit de showworstelsport en gaat met de game aan de slag. Skate kan daar echter niet de hele dag blijven hangen, want ook The Witcher 3: Wild Hunt komt vandaag onder zijn vingers. We weten allang dat dit een game is waar Skate al een tijd op wacht, dus zijn we razend benieuwd wat hij vindt.

Natuurlijk zie je nog veel meer van de Gamescom 2014 in het hartje van Keulen. Boris en Pascal hebben Remedy Entertainment’s Quantum Break gezien en hoogstpersoonlijk meegemaakt. Quantum Break belooft een onwijs ambitieus project te worden, namelijk een game die ook met een live-action serie komt. Uiteindelijk is het meest belangrijke of het leuk is om te spelen en daar kom je achter in ‘Gamekings op de Gamescom 2014: Quantum Break’!

Gamekings op de Gamescom 2014: Quantum Break

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch