Menu Premium
Loading...

Gamekings op de Gamescom 2014: No Man’s Sky en Evolve

14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste beursdag van de Gamescom 2014 is een feit! Na een dag lang gamen is het nu tijd om in een gezellig Duits café een biertje achterover te slaan en alles te laten bezinken in ‘Gamekings op de Gamescom 2014: No Man’s Sky en Evolve’! Hebben onze mannen in Keulen al wrede games kunnen checken?

Zo’n eerste dag op een gamebeurs zorgt toch vaak voor vele hoogtepunten. Boris is lyrisch over één van de games die hij gezien heeft, ontroerd zelfs, en hij laat niet na om dit te benadrukken. Pascal is de hele dag wezen struinen met David, op zoek naar de tofste games op de beursvloer en sommige games waren zo tof dat zijn stem er nog van overslaat. Om dat te verhelpen, gieten hij en de andere guys een ‘paar’ biertjes naar binnen. Daarnaast komt Super Smash Bros. voor de Wii U aan bod en is Skate onverwachts enthousiast over een game die hij op de beursvloer heeft mogen spelen, waar hij zelfs zichzelf een beetje mee verbaast.

Keulen staat op z’n kop en jouw favoriete Gamekings-presentatoren zitten er middenin. De Gamescom 2014 is ondertussen écht begonnen, zoals je ziet in ‘Gamekings op de Gamescom 2014: No Man’s Sky en Evolve’!
Gamekings op de Gamescom 2014: No Man's Sky en Evolve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch