Menu Premium
Loading...

Gamekings op de Gamescom 2014: De aankomst in Keulen

13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes, we zijn in Keulen op de Gamescom! Na een aantal uren zijn David, Dennis, Pascal en Jelle aangekomen bij de plek waar het deze week allemaal gaat gebeuren. Ze nemen je in ‘Gamekings op de Gamescom 2014: De aankomst in Keulen’ mee door de eerste dag met de Sony en Microsoft persconferenties!

Voor David, Dennis, Pascal en Jelle is de Gamescom 2014 nu echt begonnen. Bij aankomst in Duitsland weten ze al de eerste worst te scoren en waren ze aanwezig bij de live-persconferenties. Hoe hebben zij deze ervaren? Zijn zij ook kritisch op de Xbox persconferentie of hebben zij het helemaal anders meegemaakt? Je hebt het met de livestreams waarschijnlijk al een beetje meegekregen natuurlijk. Dan heb je ook gezien dat er livestream geschiedenis werd geschreven bij de Sony persconferentie. Maar ze hebben natuurlijk nog veel meer gedaan. Zo hebben ze tijd om nog even wat te uploaden, kiezen ze een Xbox One uit en maken ze een spannende Quantum Break foto.

Wat je niet hebt gezien, is dat het scoren van de eerste wordt geen probleem was. De tweede worst daarentegen geeft een grotere uitdaging voor Dennis, Jelle, David en Pascal. Lukt het ze om nog meer Duitse worst binnen te halen? Check dan nu ‘Gamekings op de Gamescom 2014: De aankomst in Keulen’.
Gamekings op de Gamescom 2014: De aankomst in Keulen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch