Menu Premium
Loading...

Gamekings Legacy: A trip down memory lane – Deel 2

31/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja, hier is hij dan, deel 2! Het item waar veel mensen zich op hebben verheugd deel 2! We gaan weer lekker wat herinneringen ophalen. We zijn de archieven van Gamekings nog dieper in gedoken op zoek naar alle funny sketches uit het verleden. En wat een verleden! We hebben van alles gedaan. Van ridders tot aan gangsters en van LA tot aan Spartelmeer ’t Wed in Overveen… Je kan het zo gek niet bedenken, alles komt voorbij. Want gek, dat waren de heren zeker. Dit is deel 2 van de 3, Boris, Skate en JJ gaan je vertellen hoe deze sketches zijn ontstaan en of ze zich de opnames nog kunnen herinneren. Leuk waren ze in ieder geval zeker.

Gamekings, a trip down memory lane

De jongeren van toen zijn er mee opgegroeid, de pruiken de pakjes en natuurlijk de oude Gamekings. En er komen er een hoop voorbij. Melle, Jan, Ruben, Rogier en een Boris met 30 kilo extra Baco. En zij rennen dan over het strand of gaan met een bootje de gracht over. Speciaal voor jullie om een review net een beetje meer pit te geven. Mooie herinneringen die je in dit item even lekker terug kan gaan kijken. En mocht je nou net een nieuwe Gamekings premium baas zijn, dan is dit het perfecte item om te checken hoe leuk de items van zo, zo, zo lang geleden waren. Ze zijn namelijk ook terug te vinden op Twich en Youtube.

Ik zou zeggen: geniet ervan en pak er een lekker koud drankje bij. En mocht je nou genoten hebben van dit item of wil je ook een van je Gamekings herinneringen delen, doe dat dan vooral in de comments dan kan iedereen heerlijk mee genieten. Heb je nog vragen over ons roemruchte verleden dan kun je die natuurlijk ook in de comments stellen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch