Menu Premium
Loading...

Gamekings-Kijkers Top 10 Games 2013

02/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuw jaar aangebroken en zo heeft 2013 een plaats in het verleden gekregen. Toch kijken we nog even terug naar 2013, Deze keer samen met jou, want jullie hebben je massaal laten horen voor de Gamekings-Kijkers Top 10 Games 2013. Jelle en Skate presenteren jou vandaag deze top 10. Eén ding is zeker, het is een verrassende top 10. Er zitten misschien wel games bij waar een deel van jullie nooit aan gedacht zou hebben. Benieuwd welke games de tien plaatsen in beslag nemen? Check dan jullie top 10 games van 2013!

De afgelopen paar dagen hebben de heren van Gamekings hun persoonlijke top 10 van 2013 bekendgemaakt in hun eindejaarsinterviews. Er zat hier en daar wat overlap in de eindejaarslijst, maar er waren genoeg verrassingen te ontdekken in de lijsten. Bovendien varieerden de games van echte triple-A titels tot en met originele indiegames. Er was zelfs een enkele mobile-game te bespeuren. Naast de games uit deze lijstjes, werden er ook nog een paar games genoemd die er vooral niet in mochten voor komen. Bijvoorbeeld omdat een franchise volledig wordt uitgemolken of juist omdat de game totaal niet af was.

Je hebt ons nu genoeg horen zeveren over onze persoonlijke lijstjes. Jullie zijn aan de beurt. En dat mag duidelijk zijn, want er is massaal gestemd. Uit al deze inzendingen is uiteindelijk deze Gamekings-Kijkers  Top 10 Games 2013 tot stand gekomen. De lijst laat zien wat jullie gemiddeld de tofste games van het afgelopen jaar vonden. Dus wacht niet langer en check jullie eigen lijst om te zien wat volgens het Gamekings-publiek dé game is van 2013!
Gamekings-Kijkers Top 10 Games 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch