Menu Premium
Loading...

Gamekings kiest: wat was nu de meest wrede E3 aller tijden?

19/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl we nu zo langzamerhand toe werken naar de laatste week van de GKE3 periode, is het tijd om eens na te gaan wat nu onze persoonlijke favoriete E3 aller tijden was. Want als we dat in kaart brengen, dan weten we ook wat we de afgelopen maanden gemist hebben. Daarom vroegen we aan de presentatoren die meer dan één keer naar Los Angeles afgereisd waren voor dit games spektakel om te vertellen wat voor hem de meest wrede E3 was ooit.

Iedere presentator kiest zijn eigen favo editie

Je bent hier nu op de website van Gamekings. En dat betekent dat we geen eenheidsworst maken, maar een diner met verschillende smaken. Oftewel, elke presentator kiest zijn eigen E3, geheel op basis van zijn smaak. Zijn favo E3 kan favo zijn omdat er veel games werden gepresenteerd die op zijn must see lijst stonden. Of de parties waren keihard. Misschien omdat er alleen maar leuke mensen mee gingen? Omdat de booths waren gewoon verreweg het vetst waren? Wie weet wel omdat het totaalplaatje wat gewoon het meest overeenkwam met wat een wrede E3 moet zijn.

Was de oude E3 wreder dan die van de laatste jaren?

Boris, Daan, Skate, Koos, Jelle en JJ werden voor het blok gezet. Vooral voor de veteranen, Team Zuur zeg maar, moest er goed nagedacht worden. Ten eerste omdat er in die tijd heel wat drank is geconsumeerd. Ten tweede omdat het een tijd weg is. Zeker als het gaat om de hoogtijdagen van de beurs in de VS. JJ en Boris gingen al in 2002 naar de beurs. Weet jij nog exact wat je achttien jaar geleden deed? En hoe reageert Team Zoet? Jelle heeft nog wel een aantal ‘grote’ E3’s meegemaakt als cameraman en editter, maar Koos en Daan moeten het van de moderne versies hebben. Welke E3 kiezen zij. En vinden de old boys de oudere E3’s ook daadwerkelijk beter? Je ziet het in dit item over de meest wrede E3 ooit.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch