Menu Premium
Loading...

Gamekings in Lockdown over stress, unboxing thuis & Emiel’s game

18/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We worden het inmiddels gewend: thuis werken. Het heeft ook niet alleen slechte kanten. We hebben dankzij het verplichte thuis opnemen een aantal toffe nieuwe dingen ontdekt. Bij bepaalde items werkt een thuisopname zelfs beter dan in de studio. Dat nemen we dus mee naar de periode post-Corona. Die hopelijk snel volgt, want we missen het samenzijn, het hangen in en voor Blast Galaxy (als de zon schijnt) en het biertjes drinken op het terras na afloop van een werkdag. En JJ wil graag weer naar de sportschool…

Vijf Lockdown vlogs van vijf Gamekings

Maar goed, voorlopig is het eigen huis nog wel even ons kantoor. En dus maken we geheel volgens afspraak een nieuwe editie van ‘Gamekings in Lockdown’. Dit keer hebben JJ, Jelle, Daan, Skate en Emiel vlogs aangeleverd. Sommigen met vrolijke nieuws, anderen zijn wat meer somber. Het zijn net normale mensen. JJ trapt zoals altijd af en heeft het met de week wat lastiger. Geen sport en de zon buiten, maar het strand en de duinen verboden terrein. Plus dat het werk steeds wat lastiger wordt omdat de publishers nu echt de impact van het Coronavirus gaan voelen. Skate zit wat beter in zijn vel en dat heeft een hele speciale reden. Eentje die hij graag in dit item uit de doeken doet.

Emiel maakt nuttig gebruik van de thuis-tijd

Jelle is tegenwoordig het HQ van Blammo. En dus ontvangt hij de pakketjes. Lucky bastard als hij is kan hij daardoor dus ook in zijn eentje de unboxings doen. Met de vraag of de rest van de redactie de inhoud ooit nog terug ziet… Emiel maakt van zijn thuis tijd goed gebruik om te werken aan de launch van zijn nieuwe game Tiny RPG. In zijn vlog laat hij je zien hoe dat werk er van dag tot dag uit ziet. En dan is er natuurlijk weer Daan. En Daan is Daan. Zijn fitness video ging viral. Maar de productie ervan kostte ook erg veel tijd. Deze keer doet hij het wat rustiger aan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch