Menu Premium
Loading...

Gamekings in LA E3 Persconferenties

11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is begonnen, de beurs zelf nog niet, maar de persconferenties wel. Check daarom Gamekings in LA E3 Persconferenties, zodat je alles weet wat er op de persconferenties van Microsoft, EA, Ubisoft en Sony is gebeurd. Boris en Dennis trappen af bij de Microsoft persconferentie en worden helemaal lam geslagen met de ene game na de andere vette game voor de Xbox One. Ze zitten bijna vooraan als Forza 5, Ryse, Sunset Overdrive en natuurlijk Dead Rising 3 worden getoond.

Daarna gaat Melle naar EA om daar Mirrors Edge 2, UFC, Battlefield 4 en Star Wars: Battlefront te aanschouwen. Hij ziet daar nog nooit eerder vertoonde beelden van al deze toppers en geloof het of niet, maar zijn kop onploft van al het moois wat hij voorbij ziet fietsen.

Het stokje wordt daarna doorgegeven aan Boris, die maar net op tijd de persconferentie van Ubisoft weet te bereiken en hij staat daar oog in oog met nieuwe beelden van Watch_Dogs, Assassin’s Creed 4: Black Flag en een nieuwe titel van Ubisoft die de naam The Division draagt.

Het is aan Dennis om de dag af te sluiten met de persconferrentie van Sony. En de Playstation 4 is op dreef, Dennis wordt helemaal gek en moet bijna uit de zaal verwijderd worden, omdat hij in zijn onderbroek het podium op wilde rennen na het zien van titels als Killzone: Shadow Fall, The Order 1886, The Elder Scrolls Online en natuurlijk Mad Max. Maar toen de prijs van de Playstation 4 werd aangekondigd, was de Memorial sports Arena helemaal te klein. In een woord gekkenhuis dus. Gaat dat zien, gaat dat zien!
Gamekings in LA E3 Persconferenties

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch