Menu Premium
Loading...

Gamekings in LA E3 nabeschouwing

15/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meest epische E3 zit erop, dus het is de hoogste tijd om terug te blikken op de afgelopen week in de Gamekings in LA E3 nabeschouwing. Wat heeft indruk op ons gemaakt, wat viel tegen en waar hebben we het hardst om gelachen. Dat zijn natuurlijk de meest belangrijke vragen des levens.

Op onze enige vrije dag in Los Angeles, trokken we er op uit en worden alle presentatoren van Gamekings, die op dit moment in het zonnige LA zitten, aan de tand gevoeld. We zijn het er sowieso allemaal over eens, dit was de meest memorabele E3 ooit. De geboorte van twee nieuwe consoles, de Playstation 4 en de Xbox One. Maar welke van deze next-gen consoles kwam het beste uit de strijd? En welke games willen we op dit moment het liefst spelen. Is het Watch-dogs? Is het Battlefield 4? Of is het toch Destiny? Ook wordt er nog gebabbeld over Nintendo en wat ze allemaal van plan zijn met de WiiU en de games die daarvoor gaan uitkomen.

Maar wij zijn ook zeer benieuwd naar jouw mening over de E3 2013. Wat was jouw favoriete game die te vinden was op de beurs en welke console is het beste uit de strijd gekomen. En als we dan toch bezig zijn; op welke console ga jij aan het einde van dit jaar spelen? Dus plemp het comment field voor, tweet je followers gek met #GKE3 en like de Gamekings facebook pagina lek. Maar voordat je dat doet, check je natuurlijk eerst dit item en wel nu! Dus hop hop hop en klikkerdeklik, sit back and enjoy. Gamekings in LA E3 nabeschouwing

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch