Menu Premium
Loading...

Gamekings in LA de vooruitblik

10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2013 staat eindelijk op het punt te beginnen. Dat betekent dat een deel van de crew ter plaatse is en je geheel in stijl een vette introductie geeft in het item ‘Gamekings in LA de vooruitblik’.

Voordat het beursgeweld losbarst, gebeurt er altijd veel. Eerst moet er natuurlijk gevlogen worden en die reis die bij elkaar bijna 24 uur kan duren gaat je niet in de koude kleren zitten. Daarom moet er bij aankomst eerst even gerelaxt worden! Dat doen we natuurlijk met een burgertje, een biertje en een chillsessie op het strand.

Er moet ook gewerkt worden en dus blikken we vooruit op de drukke en vette E3 2013 week die komen gaat. Boris, Dennis, Melle, Martin en Jelle vertellen je wat zij denken en hopen te gaan zien, en dat doet ze niet zonder een nieuw gevonden klasse. Als de ware fashionisto’s die we er zijn, hebben we voor al onze E3 2013 coverage dit jaar een heel wreed thema; Tie Dye. Die mooie geverfde hippie shirts, je kent ze wel. Misschien heb je die kekke, eclectische “pizazz” al op onze twitter, facebook of onze website langs zien komen. Het is echt niet zonder reden allemaal!

Dit item brengt je helemaal in die echte, vertrouwde, gezellige “Gamekings in LA voor de E3 sfeer”. Het beste begin van een van de spannendste weken van het jaar voor ons gamers. Het gaat nu echt beginnen! Ben jij er klaar voor?

Gamekings in LA de vooruitblik

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch