Menu Premium
Loading...

Gamekings in LA de tweede beursdag

13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tweede beursdag van de E3 is er eentje voor in de boeken. Want voor het eerst ooit krijgen we presentaties op de parkeerplaats, je leest het goed, de parkeerplaats. Alleen daarom al mag jeĀ Gamekings in LA de tweede beursdag niet missen. Dennis en Melle openen met een prachtig mooi lied, wat we bij deze ‘meisjes op de tank’ noemen en gaan daarna langs bij de jongens die Shadow Warrior presenteren.

Na die presentatie wordt Melle alleen gelaten, maar hij komt gelukkig Boris tegen op de beursvloer als hij onderweg is naar Square Enix. Met een doldwaze ‘goodie hunt’ als gevolg. De winaar van de ‘goodie hunt’ contest verdient natuurlijk eeuwige roem en een vette goodie. Daarna duikt Boris vol enthousiasme de presentatie ruimte van Thief 4 binnen en wordt helemaal gek wanneer hij deze game van vijf centimeter afstand mag bekijken.

Dennis en Melle gaan ondertussen naar een plek van de beurs waar geen journalist durft te komen, beter bekent als de ‘pauper corridor’. Dat resulteert natuurlijk in een grote bende, maar Dennis mag daar wel voor het eerst de Playstation 4 controller bevingeren. En of hij daar een beetje enthousiast van wordt? Dat mag je zelf gaan bekijken, net als de bevindingen van Martin, wanneer hij oog in oog staat met Call of Duty Ghosts. Misschien wel zijn favoriete game van de beurs.

Terwijl je dit kijkt, blijf je ondertussen natuurlijk tweeten met #GKE3, net als alle boothbabes die we op de beurs tegenkomen. Dus klikkerdeklik, pleur aan dit item!Gamekings in LA de tweede beursdag

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch