Menu Premium
Loading...

Premium: Gamekings in LA: De tweede beursdag – Extended

16/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dag 2 van de beurs is aangebroken! Een dag vol met games checken, eten en feest! Wat de heren en dame allemaal hebben meegemaakt op dag 2, check je in Premium: Gamekings in LA: De tweede beursdag – Extended!

David heeft over al de dagen dat hij in LA is maar tien uur slaap gehad. Met de wallen onder zijn ogen haast ie zich voor zijn afspraak bij Sony voor Horizon Zero Dawn. Eenmaal aangekomen ging zijn afspraak echter niet door..

Boris en Shelly hebben ook behoorlijk tijd tekort, want ze hebben maar een paar minuten de tijd om bij Ubisoft te komen! Watch Dogs 2, STEEPĀ en Tom Clancy’s: Ghost Recon Wildlands zijn aan de beurt! Emiel gaat los met Eagle Flight en alsof dat nog niet alles is, mogen Shelly en Emiel hun langverwachte droom waar gaan maken: ze mogen The Legend of Zelda: Breath of the Wilds spelen! Zenuwachtig, zweten en een voldaan gevoel na het spelen van de demo!

Feest van Microsoft, Lawbreakers, Shadow Warrior 2: het houdt niet op! Genoeg games, feest, lol en de wallen van David dus in ‘Premium: Gamekings in LA: De tweede beursdag (Extended)’

Later vandaag komt de freemium versie van deze epische Gamekings in LA online!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch