Menu Premium
Loading...

Gamekings in LA de laatste beursdag

14/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In dit laatste item vanaf de beursvloer in Los Angeles nemen we afscheid van de E3 2013 en dat doen we op gepaste wijze: met een KNAL! Check nu Gamekings in LA de laatste beursdag om te zien hoe we nog een keer langs alle stands rennen om te checken of we niets gemist hebben. We pikken hier een daar nog een goodie mee en we staan oog in oog met twee games waarvan ons enthousiasme nog van enthousiasme uit elkaar spat. Martin en Melle spelen een van de beste multiplayers ooit en Boris vindt op de valreep zijn game van de show.

Uiteraard hebben we deze week nog veel meer games gezien, gespeeld enĀ bediscussieerd. Die konden we natuurlijk niet allemaal in deze drie Gamekings in LA items proppen. En jij voelt natuurlijk ook aan je water dat we die niet in de digitale prullenbak gooien!?

Dus al is de E3 zelf nu afgelopen, laat geen traantje, want ook aankomende week krijg je al onze andere bevindingen nog te zien. Mega veel vette content die je niet wilt missen.
Ook kunnen we Los Angeles niet verlaten zonder een mooie filosofische terugblik op deze roerige week. Dus die krijg je morgen ook nog voor je kiezen. Maar nu is het dus tijd voor de laatste beursdag vanuit de LA Convention Center! Check het, voel het, tweet het #GKE3Gamekings in LA de laatste beursdag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch