Menu Premium
Loading...

Gamekings in LA de eerste beursdag

12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de meest epische weken voor een gamer in een tijdspan van een jaar of 10 is aangebroken. We hebben de aanloop gehad, nu is het aan! De E3 2013 is begonnen, en hoe! Check het in ‘Gamekings in LA de eerste beursdag’.

Zoals je misschien hebt gemerkt hier, is het de week van de wreedste gamebeurs ter wereld. Wat nog spannender is, is het feit dat het gewoon begonnen is. We geloven het zelf ook nog maar nauwelijks. Na de spannende persconferenties komt de beurs zelf. Hetgeen waar het eigenlijk allemaal om draait, want we mogen eindelijk zelf aan de slag met de games. We kunnen ze van dichtbij zien, we ruiken het vers gelegde tapijt van de beursvloer en we drinken veel water om onze vochtbalans op peil te houden tijdens ons hysterische geren van game naar game.

Deze dag staat vooral in het teken van de console van een van de grote drie, waarmee we wel al iets bekender zijn: Nintendo. Maar het feit dat de nieuwe Xbox en PlayStation hier te zien en te bespelen zijn, betekent niet dat Nintendo aan de zijlijn staat te kijken. Ze laten hier een sterke line-up zien en daar gaan Dennis, Martin, Boris en Melle je alles over vertellen.

Natuurlijk ontbreekt het niet aan onze welbekende Gamekings “lauheid”. Dus naast vette games zie je ook onze avonturen in het LA Convention Center. Bereid je voor op meer tie-dye shirts, babes, een over enthousiaste Dennis en dus een hele hoop lol!Gamekings in LA de eerste beursdag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch