Menu Premium
Loading...

Gamekings in Hollywood: Skate & Jasper checken Wrestlemania 39

04/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die Gamekings of Skate volgt (of allebei), weet dat hij een aantal weken geleden samen met Jasper het vliegtuig naar Los Angeles pakte om Wrestlemania 39 te bezoeken. We mogen hier rustig spreken van een bucketlist trip voor beide mannen. Ze zijn beiden grote fans van de WWE, kennen alle superstars bij naam en blijven rustig tot diep in de nacht op om een WWE-event live te kunnen bekijken. Hoe vet is het dan als je op uitnodiging van 2K naar het walhalla van sports entertainment mag afreizen. En dat niet alleen, ze waren VIP en konden dus ook de worstelaars zelf spreken. Van Rhea Ripley en The Miz tot aan Carmelo Hayes. Jasper nam de camera mee om alles vast te leggen. In deze video zie je het eerste gedeelte van de trip waarin ze hun helden ontmoeten. Volgende week kun je dan gaan kijken naar een uitgebreide editie van Premiumvision die vooral draait om de beide Wrestlemania dagen.

Skate ontmoet op Wrestlemania 39 onder andere Rhea Ripley & The Miz

Je kunt je voorstellen hoe het er in huize Simon en Staal aan toeging toen JJ hen vertelde dat ze door 2K uitgenodigd waren om ter ere van WWE2K23 naar Los Angeles af te reizen en daar de negenendertigste editie van Wrestlemania te bezoeken. Een event waarvan de kaarten én peperduur zijn én doorgaans razendsnel uitverkopen. En om dat bezoek heen had 2K ook een aantal leuke eventjes georganiseerd. Zo bezochten ze ook het NXT event, waren ze bij de huldiging van de nieuwe leden van de WWE Hall of Fame en kregen ze een meet & greet met een aantal worstelaars. A dream come true.

Een bomvol programma voor de echte wrestling fan

In deze video zie je het begin van de trip. De eerste dag in LA, het NXT event en de ontmoeting met de worstelaars. Als twee blije eieren liepen de twee door de venues heen en probeerden zij ondanks het bijkans kinderlijke enthousiasme de beelden vast te leggen voor het nageslacht. Want deze trip is er een om na te vertellen. En jullie zijn de eersten die het verhaal horen. Volgende week het tweede deel. Dan voor de Premium Bazen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch