Menu Premium
Loading...

Gamekings gaat veranderen en wordt beter voor iedereen

13/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Groot nieuws op begin van de week maandag! We gaan met Gamekings Premium een nieuwe fase in en daar wordt iedereen beter van.

Nieuws, reviews en previews zijn nu voor iedereen te bekijken

Vanaf vandaag zijn alle nieuwtjes, reviews en previews gratis te bekijken voor alle Gamekings bezoekers. Geen onduidelijkheid meer over welke reviews en previews nu wel of niet Premium zijn en waarom. Lekker makkelijk dus! Voor de mensen die (nog) geen Premium hebben blijft Gamekings.tv de go-to website voor al je game nieuws.

Meer Premium: Exclusieve content die je alleen kunt vinden op Gamekings

Wat gaat dit betekenen voor Premium hoor ik je denken, nou dat gaat meer en beter worden! Zoals je de afgelopen maanden misschien wel hebt gemerkt hebben we flink geëxperimenteerd qua content en wat nu precies Premium moet zijn. Eigenlijk kwamen we tot de conclusie dat ‘normale’ reviews en previews geen Premium content zijn en dus zijn die vanaf nu voor iedereen te bekijken. Premium gaat alleen nog maar exclusieve content worden die je alleen maar kunt vinden op Gamekings. Meer discussies, meer trips, meer themaweken en vooral heel veel meer beleving omtrent grote releases (een goed voorbeeld is onze World of Warcraft week!).

Premium leden bedankt voor jullie support

Natuurlijk willen ook hier nog even benadrukken dat we jullie steun ontzettend op prijs stellen en dat we er zonder jullie letterlijk niet meer zouden zijn geweest. Door jullie kunnen we nu ook de content maken die we zelf echt willen maken, onafhankelijk van uitgevers of andere game partijen. We blijven ons uiterste best doen om wrede content voor jullie te maken (er komt een hele dikke trip aan) en hopen dan ook dat we op jullie support kunnen blijven rekenen!

Nog vragen?

Mocht er iets niet duidelijk zijn, stel dan je vragen hieronder in de comments dan ga ik m’n best doen om ze te beantwoorden!

Yours truly,
Koos

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch