Menu Premium
Loading...

Gamekings for Kids over Luigi’s Mansion & Cursed tank Simulator

10/07/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geen paniek, deze rubriek is geen spin-off van Gamekings, gemaakt voor VOOR kids. Gamekings for Kids is een rubriek voor gamers MET kids. Voor ons een niet meer dan logische stap in ons bestaan. Gamers zijn met ons opgegroeid. Ooit keken ze Gamekings op TV als puber of jongvolwassene, vandaag de dag checken ze de items als vader of moeder van kids. Ze spelen games met hun kids, net zoals een deel van ons dat doet met hun kroost. Maar welke games zijn nu tof voor kinderen? Waar moet je als ouder op letten? Het is een zoektocht die wij zelf dagelijks ondernemen en via deze rubriek nemen we je mee bij die zoektocht. In deze editie behandelen Boris en JJ drie onderwerpen: Luigi’s Mansion 2 HD, een toffe tank sim op het Roblox-platform en de aankomende Gamescom in Keulen . Je hoort en ziet deze topics voorbij komen in deze editie van Gamekings for Kids.

Nintendo is zoals altijd meer dan kindvriendelijk met Luigi’s Mansion 2 HD

In deze editie van Gamekings voor Kids gaan we twee games behandelen. De eerste game is een remaster van Luigi’s Mansion 2. Is deze versie net zo tof als het origineel? Kun je het samen spelen met je kids en is het eng? De tweede game komt van het platform wat bij de kids momenteel domineert: Roblox. In Cursed Tank Simulator kun je zelf je tank bouwen en battles afwerken. Wat is er tof aan en is het geschikt voor alle leeftijden?

Is de Gamescom leuk voor kids?

Wij zijn bij Gamekings allemaal enthousiaste gamers. Een enthousiasme wat we graag willen overdragen aan onze kids. En bezoek naar Gamescom zou zeker een plek zijn om jouw passie met je kinderen te delen. Wat is er immers toffer dan prachtige en machtige stands vol met games bezoeken. Keulen is één grote snoeptent voor zij die van games houden. Maar geldt dat dus ook voor jouw kids? Kunnen zij in Keulen dezelfde ervaring krijgen als wij volwassenen? Boris en JJ komen met een duidelijk antwoord.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch