Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Stormachtig weer en dikke Playseat

21/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het is tijd voor de derde Gamekings Extra nieuwe stijl! Een hele tijd geleden begonnen we mondjesmaat ons Youtube-kanaal op te fleuren met toffe behind the scenes-items vanaf de redactie. Deze items werden over het algemeen goed ontvangen. Naarmate de tijd vorderde, merkten we echter dat de ‘geforceerdheid’ ons wat op begon te breken. Zodoende kwam Gamekings Extra een poosje ‘on hold’ te staan. Sommige leden van de trouwe Gamekings community betreurden dit zeer. We zijn dan ook blij met de terugkeer van de rubriek. De gekkigheid op de redactie was ook deze week in volle gang. Benieuwd naar wat er zoal gebeurd is? Check nu Gamekings Extra: Koos kots misselijk en shirts als behang!

Code Rood en vette Playseat

Het zal jullie niet ontgaan zijn: Code Oranje en Rood hield het land donderdag stevig in zijn greep. Op de redactie waren we zodoende slechts met vier man sterk. Gelukkig maakt goed plannen dat we op de donderdag niet met een gebrek aan content zaten. Op diezelfde stormachtige dag werden we verblijd met een vet pakket: een dikke Playseat! JJ wist als Hulk van de redactie het gigantische toestel naar de studio te slepen. Aldaar gaat eSporter Rudy van Buren immers aan de slag. Uiteraard is er meer gebeurd op de redactie dat exposure eist in deze Gamekings Extra.

Wat heeft jullie afgelopen week beziggehouden? Laat je horen in de comments onder Gamekings Extra: Stormachtig weer en dikke PlaySeat!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch